Advocaat- medewerkers m/v

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

WEB advocaten B.V. is een groeiend advocatenkantoor dat zich richt op ondernemers en ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf. Het kantoor heeft een mooie portefeuille met vaste relaties die voornamelijk worden bediend op de gebieden verbintenissenrecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht.

In verband met de aanhoudend groeiende vraag naar onze dienstverlening zijn wij op zoek naar

advocaat-medewerkers m/v

met een afgeronde stage en affiniteit met het verbintenissenrecht en/of het ondernemingsrecht. Kandidaten die passen binnen ons team zijn ondernemende professionals die willen uitgroeien tot de vaste advocaat en juridisch adviseur van een eigen cliëntenportefeuille. De ideale kandidaten hebben geen 9 tot 5 mentaliteit, zijn contactueel vaardig en tonen betrokkenheid bij hun cliënten. Wonen in Dordrecht of in één van de omliggende gemeenten is absoluut een pré.

Ons kantoor biedt goede carrièremogelijkheden in een warme maar altijd professionele werkomgeving. Elke advocaat bij WEB heeft de beschikking over een professioneel kantoor, een uitgebreide vakbibliotheek, volledige secretariële ondersteuning en perfecte automatisering. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en er is een royale bonusregeling.

Als jij de nieuwe spin in ons WEB van zakelijke relaties bent, dan ontvangen wij graag jouw motivatie in een korte brief en jouw CV. Dit doe je door op de 'solliciteerknop' links van deze pagina te klikken. Wij zien uit naar je reactie!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker, Juridisch