Advocaat-stagiair(e) insolventie & ondernemingsrecht

Excellente oplossingen voor complexe juridische vraagstukken: dat is waar Wijn & Stael voor staat.

Wij zijn een middelgroot kantoor waar iedereen met passie en plezier samenwerkt aan een gemeenschappelijk doel: ondernemingen en organisaties bijstaan op cruciale momenten in hun bestaan. Onze cliënten zijn grote en kleine ondernemingen, financiële instellingen, zorginstellingen, overheden, non-profitorganisaties, belangenorganisaties en particulieren. In Nederland en daarbuiten.

De cultuur bij Wijn & Stael is open; direct contact, samenwerking en aandacht voor opleiding & ontwikkeling zijn belangrijke pijlers van ons succes.

We organiseren geregeld sociale (en sportieve) uitjes voor alle medewerkers. Zelfs nu er veelal wordt thuisgewerkt, is de onderlinge verbondenheid groot en weten wij elkaar te vinden via online events en meetings.

In ons team insolventierecht/ herstructureringen – dat op dit moment uit 18 advocaten bestaat - hebben wij plek voor een:
 

Advocaat-stagiair(e) insolventie & ondernemingsrecht (1,0 fte)


Dit wordt jouw uitdaging

Wij zoeken een advocaat-stagiair die graag in de volle breedte van deze praktijk wil worden opgeleid en die tevens affiniteit heeft met het ondernemings- en aansprakelijkheidsrecht.

Je moet in staat zijn om met een sterk analytisch vermogen werk van hoge kwaliteit te leveren in rechtsgebied overstijgende zaken. Creativiteit en nauwkeurigheid zijn vereist om zo het beste resultaat voor de cliënt te bereiken. Een brede inhoudelijke interesse is belangrijk. Om het beste resultaat te bereiken, behandelen wij zaken altijd samen. Wij zijn daarom op zoek naar een echte teamplayer.


Dit bieden wij je

Wij bieden je de mogelijkheid om inhoudelijk uitdagend werk te doen in de voorhoede van de rechtsontwikkeling en vanuit een inspirerende omgeving. Er wordt advocatuur op topniveau bedreven en we dagen iedereen uit om te groeien en het maximale uit zichzelf te halen. Daarbij hebben we steeds oog voor ontwikkeling en verdieping op zowel juridisch als persoonlijk vlak. Je wordt begeleid door een ervaren advocaat en volgt, naast de beroepsopleiding voor de advocatuur, onze interne cursussen in de Staelfabriek.

Ons pand ligt midden in de prachtige binnenstad van Utrecht, met uitzicht op de Dom en de Singel. Het kantoor is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf het station Utrecht Centraal is het slechts 4 minuten fietsen of 15 minuten lopen. Kom je met de auto? Wij hebben een eigen parkeerplaats op loopafstand van ons kantoor.


Solliciteren

Wil jij jouw carrière naar een volgend niveau brengen?  Herken jij je in bovengenoemde omschrijving?
Stuur dan vóór 26 januari 2021 een motivatiebrief waarin je jouw interesse in ons kantoor én de insolventie- en ondernemingsrechtpraktijk toelicht, vergezeld van CV, cijferlijsten van bachelor en master, stage-beoordelingen en eventuele andere relevante documenten naar solliciteren@wijnenstael.nl.

Naast een drietal sollicitatiegesprekken maakt een assessment deel uit van de sollicitatieprocedure.

Indien je nog vragen hebt kan je altijd telefonisch contact opnemen met onze HR-afdeling op telefoonnummer 030-23 20 800.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e), Juridisch