Advocaat personen- en familierecht

Locatie
Nederland
Geplaatst
donderdag 20 mei 2021
Sluit
dinsdag 20 juli 2021
Functie titel
Advocaat, Advocaat-medewerker
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime, Parttime

Ben jij die advocaat die graag zelf zijn/haar werktijden bepaalt en die zich graag bezig houdt met het personen- en familierecht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Rechtdoor is een advocatenkantoor dat het net even iets anders doet dan anderen. Dat valt ook steeds meer cliënten op en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Het is de bedoeling dat je twee dagen per week bij ons op kantoor werkt, de andere dagen mag je zelf weten waar je werkt. Je hoeft dus niet in de buurt te wonen. 

Als advocatenkantoor willen we de advocatuur toegankelijker maken en de toegang tot het recht eenvoudiger. Dat doen we door wie we zijn, wat we uitstralen en hoe we communiceren, door ons gratis inloopspreekuur, maar vooral ook door te werken voor een tarief dat betaalbaar is voor iedereen die niet voor een toevoeging in aanmerking komt.

Als werkgever willen wij een omgeving creëren waarin jij op je best presteert. Met de privé/werk balans zoals jij die wilt hebben. Dat doen wij door jou heel veel vrijheid te geven:

  • je bepaalt zelf wanneer je werkt;
  • je bepaalt zelf waar je werkt;
  • je bepaalt zelf wanneer je vakantie neemt;
  • je bepaalt zelf hoe vaak je vakantie neemt;
  • je bepaalt zelfs (voor een deel) hoeveel je verdient.

Daar verwachten we natuurlijk wel wat voor terug. We stellen namelijk hoge eisen aan onze advocaten en verwachten van jou:

  • Dat je passie hebt voor je werk. Het recht saai? Jij weet wel beter. Je doet niets liever dan het toepassen van de wet, het lezen van jurisprudentie, het schrijven van mooie processtukken, het voeren van procedures en het bedenken van creatieve oplossingen. Je houdt van jouw werk. Mensen met passie voor hun werk zijn de besten en dat is wat wij zoeken: de beste advocaten.
  • Dat je altijd jezelf bent. Wie zichzelf is presteert het beste. Geen rol spelen, geen uiterlijk vertoon maar gewoon lekker jezelf zijn met al je eigenaardigheden, gebreken en tekortkomingen. Die hebben we namelijk allemaal dus we hoeven niet te doen alsof we perfect zijn, dat is niemand. Als we maar ons best doen en het beste in elkaar naar boven halen. Samen het beste resultaat voor onze cliënten behalen want dat is uiteindelijk waar het om gaat: onze cliënten.
  • Dat je goed op jezelf let. We willen namelijk graag dat jij je tijd goed kan verdelen tussen privé en werk. Het één is immers van invloed op het ander. Thuis werken is dan ook geen probleem en de werktijden die bepaal je zelf. Begin je liever 's middags omdat je 's ochtend niet vooruit te branden bent? Prima! Of werk je het liefst 's nachts? Ook goed, als het maar ten goede komt aan onze cliënten, want daar doen we het voor. Het enige dat we van je vragen is dat je ten minste één keer per week bij ons op kantoor (in Almelo) werkt en dat je goed bereikbaar bent voor jouw cliënten.

Denk jij dat we een goede match zijn?

Mail dan je sollicitatie (met cv) naar info@rechtdoor.nl. Voor meer informatie over ons kan je onze website bekijken (www.rechtdoor.nl) of even bellen met Carlo (06 42 883 765).