Gevorderde advocaat-stagiaire | advocaat-medewerker

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Bij Roozemond [+] De Haan advocaten zijn wij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiaire of advocaat-medeweker die ons team wil komen versterken. Je gaat voornamelijk werken in de civiele praktijk en daarnaast in de strafrechtpraktijk.

Roozemond [+] De Haan advocaten is gespecialiseerd in strafzaken, fraudezaken en compliance. Ons kantoor staat zowel particulieren als (kleine tot grote) ondernemingen bij. Ons team bestaat uit vier advocaten, een juridisch medewerker en secretariële ondersteuning. Op de werkvloer hangt een informele sfeer waarbij een gezonde dosis humor wordt gewaardeerd. Bereikbaar zijn voor onze cliënten vinden we belangrijk, gezien de persoonlijke impact van hun zaak. Ook vinden wij zowel persoonlijke als vakinhoudelijke ontwikkeling van de medewerkers belangrijk. We streven immers een topniveau na, zonder de balans voor het privéleven uit het oog te willen verliezen.

Wij staan veel (zorg)bestuurders bij die geconfronteerd worden met een civiele vordering op basis van onrechtmatige daad en bestuurdersaansprakelijkheid of met een strafzaak of een combinatie hiervan. Affiniteit met het strafrecht is dan ook een pré. De nog benodigde strafrechtelijke opleidingen worden vergoed. Onze voorkeur gaat uit naar een advocaat-medewerker of een advocaat-stagiaire met bijna 2 jaar relevante werkervaring of meer. Veel proceservaring is een pré.

Wij zoeken iemand die:

  • Gedreven is om zichzelf – en ons kantoor – te blijven specialiseren en ontwikkelen. Het volgen van een Grotius- en/of specialisatieopleiding strafrecht is bespreekbaar;
  • Doorzettingsvermogen heeft en (academisch) kritisch is;
  • Sterk communicatief vaardig is;
  • De Nederlandse taal (zowel schriftelijk als mondeling) beheerst op kwalitatief hoog niveau, in de zin van nauwkeurig en treffend (beheersing van andere talen is een pre);
  • Zelfstandig dossiers kan behandelen en niet bang is om verantwoordelijkheid te nemen.

Wij staan open voor initiatief. Andere ideeën over de invulling van de vacature zijn bespreekbaar. Voor meer informatie over het kantoor en de zaken die wij behandelen, verwijzen we je graag naar deze pagina en de overige informatie op deze website.

Wil je bij ons komen werken?
Neem dan contact met ons op door je motivatiebrief en CV te sturen naar mr. Jaap-Willem Roozemond via roozemond@rdhadvocaten.nl. Naast je vaardigheden vinden wij het ook leuk om iets over jezelf te lezen in je sollicitatiebrief. Je sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld. Een assessment kan een onderdeel vormen van de sollicitatieprocedure.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e) gevorderd, Juridisch