Advocaat-Medewerker Familierecht

Locatie
Leiden
Geplaatst
donderdag 14 januari 2021
Sluit
dinsdag 16 maart 2021
Functie titel
Advocaat, Advocaat-medewerker
Opleidingsniveau
WO
Aanstelling
Fulltime, Parttime

Kom jij als advocaat-medewerker Familierecht
RWV Advocaten versterken?

(32/40 uur)

RWV Advocaten is één van de grootste advocatenkantoren in de regio Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Ons bedrijf is met zo’n 50 medewerkers gevestigd in Leiden en kenmerkt zich door een open, informele cultuur, een hoge mate van professionaliteit en een stevige ambitie.

RWV Advocaten is met uitzondering van het strafrecht een full-service kantoor en heeft met 4 advocaten een van de grootste familierechtsecties van de regio. Onze aanpak is pragmatisch, creatief en oplossingsgericht. Of wij nu bemiddelen bij conflicten, contracten opstellen, adviezen uitbrengen of procederen: altijd staan de belangen en wensen van de cliënt centraal.

Voor onze Sectie Familierecht zoeken wij:

  • een enthousiaste en gedreven advocaat-medewerker;
    • met een aantal jaren ervaring op het gebied van het personen-en familierecht;
    • met een afgeronde Vfas-opleiding;
  • een professional met kennis en ervaring. Iemand die in staat is als sparring partner van de cliënt op te treden;
  • een advocaat-medewerker met een commerciële instelling. Iemand die beschikt over acquisitieve vaardigheden en in staat is cliënten aan zich te binden;
  • een echte teamplayer.

Wij bieden jou:

Een dynamische, inspirerende, uitdagende en professionele werkomgeving en een passende salariëring, waarin ruimte wordt gegeven om je verder te specialiseren en te verdiepen. Wij werken in secties, waarin kennis en ervaring met elkaar wordt gedeeld. Wij zijn kritisch en resultaatgericht, maar tegelijkertijd ook collegiaal.

Onze advocaten zijn professioneel en ambitieus en beschikken over commerciële en acquisitieve vaardigheden. Wij brengen frequent publicaties uit, maken video’s en webinars en organiseren diverse bijeenkomsten voor onze relaties. 

Interesse?

Stuur een motivatiebrief en curriculum vitae aan onze kantoormanager, Suzanne Alkemade (s.alkemade@rwv.nl) of maak gebruik van het sollicitatieformulier bereikbaar via de solliciteren button.

Voor meer informatie is Suzanne te bereiken op: 071-750 22 25.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Soortgelijke banen

Soortgelijke banen