Advocaat (medewerker) IT-recht en/of Advocaat stagiaire

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

WiseMen en WiseWomen gezocht!

WiseMen Advocaten is een klein nichekantoor.

De advocaten van WiseMen zijn hoofdzakelijk actief voor IT-bedrijven, multimedia-, marketing- & communicatiebureaus en techniekbedrijven binnen het MKB. De medewerkers van WiseMen onderscheiden zich door hun up-to-date, diepgaande en accurate kennis van de branche waarin de cliënten van WiseMen opereren. Op deze wijze speelt WiseMen optimaal in op de bestaande vraag naar gerichte juridische kennis. De advocaten van WiseMen opereren als een juridische afdeling op afstand: de virtuele juridische afdeling.

De formule van WiseMen heeft zich effectief, daadkrachtig en succesvol bewezen. Op dit moment is WiseMen op zoek naar een ervaren advocaat (M/V) en een advocaat stagiaire die bewezen affiniteit heeft met IT. Voor de ervaren advocaat is ervaring op het gebied van ondernemingsrecht, intellectuele eigendomsrechten en/of internationaal contractenrecht een sterke pre.

Bedrijfsjurist én advocaat

Bij WiseMen combineer je het werk van een bedrijfsjurist met het werk dat een zelfstandige advocaat verricht voor zijn cliënten. Op ons kantoor verdiep je je in datgene dat speelt bij de cliënten. Als advocaat stagiaire leer je en als medewerker ben je zelfstandig in staat de benodigde informatie te verzamelen en op basis hiervan effectief advies te verlenen. Verder leer je de ins en outs van het opstellen van IT-contracten. Bij juridische geschillen heb je sterk analytisch inzicht in de problematiek, kun je helder adviseren en behartig je doeltreffend de belangen van onze cliënten in en buiten rechte.

Bedrijfscultuur van WiseMen

WiseMen profileert zich anders dan de gemiddelde advocatenkantoren. De volgende trefwoorden typeren de bedrijfscultuur van WiseMen:

  • ervaren en zeer kundig;

  • veel ruimte voor opleiding/scholing;

  • informeel;

  • teamplayers;

  • niet hiërarchisch;

  • open en zorgzaam;

  • zo nu en dan een potje voetballen in de tuin;

  • darten, tafelvoetballen en kokkerellen voor de lunch; en een groot respect voor privéleven.

De advocaten van WiseMen onderscheiden zich door hun parate kennis van en passie voor alles wat met ICT, marketing, techniek en recht te maken heeft. Onze expertise en ervaring zijn belangrijke onderdelen van de bedrijfscultuur. Eerlijkheid en directe lijnen onderling dragen bij aan een informele en effectieve professionele werksfeer. Op kantoor heerst een open en niet-hiërarchische cultuur. De expertise van WiseMen is het resultaat van de nauwe samenwerking tussen de verschillende medewerkers; het team.

IT-advocaat medewerker

De ervaren IT-advocaat die we zoeken, heeft verstand van IT-recht in brede zinrelevante (proces)ervaring en een klantgerichte instelling. Kennis van en belangstelling voor de technische kant van IT spreekt in jouw voordeel. Verder is gedegen ervaring (of diepgaande kennis) op het gebied van privacy, ondernemingsrecht, intellectueel eigendomsrecht en/of (internationaal) contractenrecht een sterke pre. Bij WiseMen ga je aan de slag in onze advies- en procespraktijk.

IT-advocaat stagiaire

De stagiaire die we zoeken, heeft interesse in IT-recht in brede zin. Denk daarbij onder andere aan IT- contracten, privacy, IE en een klantgerichte instelling. Kennis van en belangstelling voor de technische kant van IT spreekt in jouw voordeel. Bij WiseMen leiden we je op tot een advocaat die snel zelfstandig aan de slag kan in onze advies- en procespraktijk.

Waarom een WiseMan of WiseWoman worden?

WiseMen biedt je verdieping en expertise in je vakgebied. Werken bij WiseMen daagt uit, geeft je de kans om te werken met mensen met dezelfde affiniteit voor het vak en biedt je de gelegenheid om te werken met innovatieve en veelzijdige IT-bedrijven, marketing- en communicatiebureaus en techniekbedrijven. Ben je op zoek naar een werkomgeving waarin je jezelf kan verdiepen, ontwikkelen, en heb je affiniteit met ICT? Eén kantoor dat je die mogelijkheid biedt: WiseMen.

Wat bieden wij

Naast een effectieve en professionele werksfeer, bieden wij jou een dagelijkse juridische uitdaging met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Tevens is er ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Ons monumentale kantoor is gevestigd op loopafstand van de Denneweg en we hebben eigen parkeergelegenheid. In ons kantoorpand hebben wij ruim opgezette werkplekken ter beschikking, maar uiteraard is er tijdens de corona pandemie, maar ook na de pandemie, ruimte voor thuiswerken.

Zelf interesse of is WiseMen echt iets voor een bekende van je?

Bekijk onze website: www.wisemen.nl.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Olaf Schauten op
+31 (0)70 381 92 81, via olaf@wisemen.nl of via LinkedIn.

Solliciteren 

Sollicitaties met C.V. kun je richten aan Olaf Schauten via olaf@wisemen.nl, via de solliciteren button of per traditionele post aan ons kantooradres: Dr. Kuyperstraat 11, 2514 BA Den Haag.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker, Juridisch