(Senior) advocaat-medewerker Gereguleerde Markten

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

(Senior) advocaat-medewerker Gereguleerde Markten

Kennedy Van der Laan is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor met 200 medewerkers, waarvan ruim 100 advocaten. Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Eindhoven werken wij wereldwijd voor een breed scala aan cliënten, van startups tot multinationals van naam en faam. Al vanaf de oprichting waren de oprichters vastbesloten om niet ingewikkeld te doen over advocatuur. Vooral dichtbij je cliënten staan, zo helder en kernachtig mogelijk zijn in alle adviezen en werk leveren dat in ruimere zin van betekenis kan zijn voor de samenleving: zo werken wij nog steeds. Het heeft een open, vriendelijke en informele cultuur gecreëerd, waarin hard gewerkt wordt op topniveau, maar tegelijkertijd veel aandacht is voor een gezonde balans tussen leven en werk. Om bij ons te passen hoef je op niemand te lijken. Sterker nog, dat is zelfs een pré. 

Voor de sectie Privacyrecht & Gereguleerde Markten in Amsterdam zijn wij, ter uitbreiding van het Team Gereguleerde Markten, op zoek naar een gedreven (senior) advocaat-medewerker met vijf tot tien jaar werkervaring die toe is aan een horizontale overstap.

Jouw nieuwe baan

Als (senior) advocaat-medewerker Gereguleerde Markten werk je op de sectie Privacyrecht & Gereguleerde Markten; een dynamische, nationaal én internationaal georiënteerde advies- en procespraktijk, met een gedeelde focus op overheidsregulering en bestuurlijke handhaving. 

Het team Gereguleerde Markten, onder leiding van 
Quirine Tjeenk Willink, vormt een apart team binnen de sectie dat zich bezighoudt met sectorregulering. Het team adviseert cliënten over reguleringsvraagstukken, staat cliënten bij in handhavingsonderzoeken door toezichthouders en assisteert bij meer strategische projecten, zoals frequentieveilingen en lobbytrajecten bij nieuwe wet- en regelgeving. Het team is met name bekend om jarenlange expertise op de gebieden van frequentierecht, telecomrecht en mediaregulering. Ook buiten die sectoren is de praktijk hard aan het groeien, met een sterk toenemende vraag op gebieden als energierecht en luchtvaartrecht. In alle genoemde sectoren bedient het team toonaangevende cliënten.

In de rol van (senior) advocaat-medewerker Gereguleerde Markten word je aanspreekpunt voor deze cliënten en ga je complexe reguleringsdossiers met grote zelfstandigheid behandelen. Je gaat daarnaast actief meedenken over het verder uitbouwen van de reguleringspraktijk. Het team Gereguleerde Markten werkt binnen Kennedy Van der Laan met enige regelmaat samen met de secties Mediarecht, Bestuursrecht, Mededingingsrecht, en IT & Technologie.

Onze toekomstige collega

 • Is een dienstverlenende en gedreven advocaat met tussen de 5 en 10 jaar werkervaring op het gebied van energierecht of telecomrecht - ervaring met overige sectorregulering is een pré;
 • Heeft een gedegen kennis van bestuurs(proces)recht;
 • Heeft zin om samen met het team te bouwen aan de verdere groei van de reguleringspraktijk;
 • Is positief ingesteld, enthousiast en staat met beide benen op de grond;
 • Heeft een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Zoekt altijd eerst naar een praktische oplossing en is to-the-point in de advisering; 
 • Heeft een brede kijk op de wereld om ons heen.

Wij bieden jou

 • De mogelijkheid om een sleutelrol te spelen binnen het uitbouwen van de reguleringspraktijk;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en diverse opleidingsmogelijkheden;
 • De openheid van een innovatief Nederlands kantoor, met grote (inter)nationale cliënten van naam en faam;
 • Een werkgever die oog heeft voor de balans tussen werk en privé, zo is parttime werken bijvoorbeeld een mogelijkheid;
 • Een plezierige en inspirerende werkomgeving;
 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een dertiende maand, een winstdelingsregeling, dertig vakantiedagen, een fietsregeling, een geheel verzorgde lunch en heerlijke koffie gemaakt door onze geweldige kantoorbarista;
 • Het Kennedy Van der Laan-gevoel. Benieuwd wat dat precies is? Kom dan eens langs om het zelf te ervaren.

Enthousiast geworden?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Max Pieter, onze corporate recruiter of Quirine, advocaat en partner. Zo vinden we het geen enkel probleem om voorafgaand aan jouw sollicitatie (digitaal) een kop koffie te drinken om meer te vertellen over kantoor, het team en de openstaande functie.

Direct solliciteren? Dat kan natuurlijk ook! In dat geval ontvangen we jouw reactie graag via de solliciteren button


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Juridisch