(juridisch) Projectmedewerker

(juridisch) Projectmedewerker
(0,8 - 1,0 FTE)

Het CAOP heeft wegens het vertrek van één van de collega’s een nieuwe collega nodig voor de ondersteuning van de diverse (juridische) commissies die wij begeleiden. Ben je in staat om zelfstandig de logistieke en administratieve ondersteuning te verzorgen van onze (juridische) commissies? Neem jij onze secretarissen zorg uit handen? Solliciteer dan op de functie van projectmedewerker!

Wat ga je doen als (Juridisch) Projectmedewerker?
In deze veelzijdige rol ben jij een sterke procesbewaker die ondersteunt en zorg draagt voor een soepele afhandeling van geschillen. Ondersteuning van de diverse commissies die het CAOP voor onze opdrachtgevers verzorgt, hoort bij je dagelijkse taken. Je bevestigt de ontvangst van binnengekomen zaken, plant de hoorzitting in en nodigt partijen uit. Daarnaast bereid je de inhoudelijke behandeling van zaken voor en bewaak je de voortgang. Elke commissie heeft haar eigen manier van werken. Dat geeft veel afwisseling in het werk, maar vraagt ook een gedegen kennis en betekent veelvuldig schakelen tussen verschillende werkwijzen. Belangrijk is dat je nauwkeurig werkt en dat je de inhoudelijk behandelend secretaris ontzorgt bij het uitvoeren van de werkzaamheden. 

De zaken die de commissies behandelen, betreffen personeelsvertrouwelijke zaken. Werken voor deze commissies doet een beroep op je politieke en bestuurlijke sensitiviteit en je empathisch vermogen. Je voelt goed aan hoe je mensen te woord moet staan en je weet de juiste toon te zetten in de beantwoording van binnengekomen vragen. Alle correspondentie verwerken we nauwkeurig in ons systeem. Je werkt nauw samen met collega’s die inhoudelijk betrokken zijn bij de behandeling van zaken. Je hebt overzicht en bent in staat het proces te bewaken. Je hebt het vermogen om de administratieve organisatie goed in te richten en steeds weer te verbeteren. 

Je signaleert knelpunten vroegtijdig, verstrekt informatie aan betrokken partijen en doet voorstellen voor oplossingen. Daarnaast lever je een bijdrage aan het opstellen van rapportages ten behoeve van de commissies en verzorg je de bijbehorende correspondentie hierover. 

Wat breng je mee:

  • hbo werk- en denkniveau;
  • relevante werkervaring met het werken voor (juridische) commissies;
  • flexibele inzet;
  • klant- en teamgerichte instelling;
  • goed plan- en organisatievermogen;
  • zelfstandigheid en gevoel voor verhoudingen en integriteit;
  • uitstekende taalvaardigheid en zorgvuldigheid;
  • ervaring met verwerking van documenten in digitale systemen is een pre.

Wie zijn wij? 
Werken aan maatschappelijke uitdagingen en complexe arbeidsvraagstukken. Dat is wat we bij het CAOP doen. Vol passie houden wij ons dagelijks bezig met actuele onderwerpen als het lerarentekort, de werkdruk in de zorg en het onderwijs, de invloed van technologie op de werkvloer, duurzame ontwikkeling van werkenden en werkzoekenden, cao-onderhandelingen en nog veel meer. Dit doen we door advies, onderzoek, opleiding en ondersteuning te bieden. Maar ook door opdrachtgevers fonds-, programma- en projectmanagement uit handen te nemen. Samen werken we aan een betere samenleving, zorgen we voor impact en maken we écht het verschil. 

Wat biedt CAOP jou? 
Een zelfstandige, uitdagende baan in een interessant complex werkveld. Een inspirerende werkomgeving met professionele collega’s. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden die in overeenstemming zijn met jouw kennis en ervaring. Daarnaast investeren wij ook graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Het salaris voor de functie bedraagt, afhankelijk van kennis en ervaring, maximaal € 3.762,- (schaal 8 cao-CAOP). Dit is op basis van een 38-urige werkweek, excl. 8% vakantietoelage en 9,56% individueel keuze budget. Uiteraard bieden wij ook een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Meer informatie
Meer informatie over de functie van projectmedewerker kun je verkrijgen bij Sandra van ‘t Westende, 06-1061 2052. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij Frank Korendijk van de afdeling HRM, telefoonnummer 06-1375 1670. 

Solliciteren op de functie van (juridisch) Projectmedewerker
Ben je enthousiast over deze functie en denk je aan het profiel en de eisen te voldoen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur ons een motivatie en je CV voor 15 februari 2021 via onze sollicitatiepagina

De eerste online gespreksronde vindt plaats op 23 februari 2021 en de tweede online gespreksronde op 1 maart 2021. Een capaciteiten- en persoonlijkheidstest en een integriteitscan maken deel uit van de sollicitatieprocedure. Voor een referentiecheck wordt vooraf toestemming gevraagd. 

Het CAOP staat middenin de samenleving en werkt dagelijks aan maatschappelijk uitdagingen. Dat kan alleen als onze organisatie een goede afspiegeling is van de maatschappij. Wij streven naar divers en inclusief samengestelde teams, waarin respect centraal staat. Alleen dan leren wij onze maatschappij beter te begrijpen en kunnen onze adviezen van waarde zijn. 
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Overheid, Overig, Universiteit/HBO Onderwijs