Senior jurist huurrecht/ huurincasso

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Ben jij gespecialiseerd in vastgoed- en huurrecht of incasso? Ben je op zoek naar een ambitieus kantoor in hartje Utrecht dat je veel vrijheid en kansen biedt? Is aandacht voor een juiste balans tussen werk en vrije tijd voor jou belangrijk? Dan komen we graag in contact met jou!

Door een sterk groeiende praktijk en om de markt optimaal te kunnen bedienen willen wij ons team verder uitbreiden. Wij zijn op zoek naar een ervaren jurist op het gebied van huurrecht/ huurincasso.

Aanbod

Als jurist bij NexaVelo Advocaten werk je binnen onze incasso afdeling aan interessante zaken voor mooie bedrijven, veelal in de grootzakelijke markt. Je wordt een belangrijke speler in het team van juristen en advocaten, waarbij veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling. Er heerst een collegiale en open sfeer en er is veel ruimte voor initiatief. Bovendien krijg je een prima salaris en de mogelijkheid om op hoog juridisch (inhoudelijk en strategisch) niveau te werken binnen een ambitieus kantoor. Soort dienstverband: 32-40 uur

Functie

Als senior jurist behandel je complexe incassodossiers van A tot Z. Jij bent verantwoordelijk voor het gehele gerechtelijke traject, zoals het opstellen van processtukken en het procederen bij de rechtbank. Naar de klant ben jij het eerste aanspreekpunt en je adviseert over juridische en strategische vraagstukken. Je onderhoudt veelvuldig schriftelijk en telefonisch contact met klanten, debiteuren en deurwaarders. Daarbij stel je het belang van de klant altijd centraal. Daarnaast begeleid je minder ervaren kantoorgenoten op jouw expertisegebied en draag je bij aan vakinhoudelijke verbeteringen en innovatie binnen kantoor.

Profiel

De juiste kandidaat:

  • Heeft een afgeronde opleiding (bachelor/master) rechten.
  • heeft minstens 5 jaar werkervaring als jurist op gebied van het vastgoed- en huurrecht, incasso of verbintenissenrecht;
  • is commercieel gedreven, begrijpt wat onze klanten drijft en heeft een pragmatische aanpak;
  • is inhoudelijk sterk, secuur en zelfkritisch;
  • Genereert werk voor zichzelf en collega’s via acquisitie, relatiebeheer en opgebouwd netwerk.
  • is besluitvaardig, initiërend en resultaatgericht;
  • is enthousiast en positief.

Sollicitaties kunnen worden gericht aan:

NexaVelo Advocaten, t.a.v. mevrouw E.H. van Oosterwijk
Maliesingel 16B,
Postbus 85308, 3508 AH Utrecht

Of maak gebruik van de Solliciteren Button.

T: 030 – 6008383,
E: 
evanoosterwijk@nexavelo.nl,
W: 
www.nexavelo.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Bedrijfsjurist, Jurist, Juridisch