Juridisch Medewerker Handhaving

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Gemeente Krimpenerwaard is op zoek naar een

Juridisch Medewerker Handhaving
28 uur

Wij
De afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling is een grote brede afdeling waarin de huidige dynamiek van de samenleving is terug te vinden. De afdeling is verdeeld in vier teams: beleid, toezicht en handhaving, vergunningen en RO projecten. Deze vacante functie valt binnen het team toezicht en handhaving.

Jouw werkweek als Juridisch Medewerker Handhaving
Als juridisch medewerker handhaving binnen de afdeling RO lever je primair een bijdrage aan een veilige en leefbare (woon)omgeving.
Je hanteert daarbij als strategie inwoners en instellingen te overtuigen van het nut en de noodzaak van de regels, waardoor deze regels ook worden nageleefd. Dit doe je zowel binnen het vakgebied Omgevingsrecht, APV, bijzondere wetten, als binnen de overige beleidsterreinen van de afdeling.

Je adviseert de afdeling en het bestuur over het te voeren handhavingsbeleid en de uitvoering ervan. Je volgt de ontwikkelingen binnen het vakgebied en vertaald deze naar gedragen oplossingen voor zowel het bestuur als voor de inwoners en instellingen van Krimpenerwaard. Je coördineert integrale handhaving en toezicht, zorgt ervoor dat verschillende vakdisciplines nauw samenwerken en de geplande resultaten zichtbaar worden gehaald.

Jij
Je hebt een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van Bestuursrecht, Wet op de Ruimtelijke Ordening en Omgevingsrecht of WO rechten, specialisatie Bestuursrecht. Je hebt minimaal twee jaar ervaring in het vakgebied Omgevingsrecht. Een opleiding in mediationvaardigheden is een pré.

Je staat met veel plezier en toewijding voor je vak en je bent iemand die dit overdraagt aan anderen. In overlegsituaties met uiteenlopende gesprekspartners als bestuur, inwoners, instellingen, overheden, regionale projectgroepen en dergelijke, val je terug op jouw uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent ondernemend en positief ingesteld. Iemand met organisatorische kwaliteiten en creatief in het bedenken van vernieuwende oplossingen.

Wie je verder bent, lezen we graag in jouw motivatie voor deze sollicitatie. Geef hierbij aan welke eigenschappen en vaardigheden je voor deze functie geschikt maken.

Wat krijg je terug van ons?
Naast inhoudelijke uitdagingen bieden we jou een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.406,- bruto per maand (functieschaal 10) bij een 36-urige werkweek.

Daarnaast kent de gemeente het Individueel Keuze Budget (IKB). Over het bruto maandsalaris wordt maandelijks 17,05% IKB opgebouwd (vakantiegeld, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage). Je kunt dit bijvoorbeeld (maandelijks) uit laten betalen, gebruiken om extra verlof te kopen of inzetten voor een opleiding of je vakbondscontributie.

Meer informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marieke Schep, coördinator. Zij is bereikbaar op het nummer 140182.

Solliciteren op de functie van Juridisch Medewerker Handhaving
Stuur je brief en cv via de sollicitatiebutton naar de afdeling P&O.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Juridisch Medewerker, Bestuursrecht, Ruimtelijke Ordening, Omgevingsrecht, Overheid, Gemeente


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gemeente, Juridisch medewerker