Juridisch beleidsmedewerker Zorg

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

TanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. Met gelukkige medewerkers die het leven van onze cliënten net wat meer kleur geven. Dat is waar tanteLouise voor gaat en ook voor staat. Het aantal ouderen dat complexe zorg nodig heeft groeit in een hoog tempo. Nieuwe initiatieven zijn daarom onontbeerlijk.  

TanteLouise is geen doorsnee ouderenzorginstelling, een tikkeltje eigenzinnig zelfs. Altijd op zoek naar dingen die er nog niet zijn. Door anders te kijken naar hetzelfde, in een klimaat dat ruimte biedt voor creativiteit en durf, komen we tot verfrissende ideeën en verrassende oplossingen. Zo maakt tante het verschil.

In dat hele proces van hoogwaardige warme zorg en voortdurende vernieuwing speelt
de afdeling Beleid & Innovatie een sleutelrol. Voor deze afdeling zoekt tanteLouise een betrokken, maar vooral ook  scherpe

Juridisch beleidsmedewerker

 voor 32 tot 36 uur per week


Wie zijn wij?

De afdeling Beleid & Innovatie is onderdeel van de Concernstaf. Deze stafafdeling adviseert de Raad van Bestuur en het management bij het ontwikkelen van visie en beleid op onderwerpen die de hele organisatie aangaan. Denk daarbij aan een nieuwe visie op zorg, een nieuwe meerjarenstrategie, innovatietrajecten of beleid op het terrein van privacy. De afdeling is van het begin tot het einde betrokken bij dergelijke projecten: van de doorvertaling van de wet- en regelgeving tot aan de de invoering van het beleid of innovatie. De afdeling coördineert jaarlijks het proces van de zorgverkoop en de organisatiebrede jaarplancyclus. Daarnaast adviseert de afdeling de Raad van Bestuur op diverse andere (strategische) onderwerpen zoals governance en medezeggenschap.

Wat ga je doen?

De nieuwe collega die wij zoeken is in staat om met scherpe adviezen en doordacht beleid waarde toe te voegen aan de kwaliteit van zorg en de kwaliteit van leven van onze cliënten. Dat is in de kern waar we voor staan; daarom werk je bij tanteLouise. Met jouw juridische kennis en ervaring draag je bij aan de beleidsadvisering binnen de organisatie. Onderwerpen waar jij (mede) verantwoordelijk voor bent zijn het opstellen of beoordelen van samenwerkingsovereenkomsten en contracten met zorgverzekeraars, het aanvragen en verantwoorden van (internationale) subsidies, algemene juridische advisering en de doorvertaling van de wet- en regelgeving naar de praktijk van tanteLouise. Zo zorg je er voor dat het juridische werk aansluit bij de strategische ontwikkelingen en het beleid van de organisatie, uiteraard met inachtneming van de besturings- en zorgvisie van de stichting.

Wie ben jij? 

We zoeken iemand die geniet van dynamiek. Die  met plezier een flink aantal onderwerpen tegelijk oppakt, maar daarbij wel het  overzicht weet te houden. Iemand met het hart op de juiste plaats (vindt tante belangrijk) die juridische vragen of problemen zelfstandig oppakt  en weet af te ronden.

Je ben in staat mensen te overtuigen op basis van argumenten, overredingskracht, persoonlijk overwicht en tact. Je hebt een resultaatgerichte werkhouding met een kritische blik en beschikt bij voorkeur over relevante kennis van wet- en regelgeving in de gezondheidszorg. Je bent analytisch sterk, hebt oog voor de ontwikkelingen binnen en buiten de organisatie, werkt nauwgezet en deinst er daarbij niet voor terug om ook de ‘kleine lettertjes’ te lezen.                              

Voor deze functie ben je in het bezit van een afgeronde HBO-/WO-opleiding in rechten of een relevante WO-opleiding zoals Beleid & Management Gezondheidszorg. Bij voorkeur heb je een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie en/of werkomgeving. TanteLouise staat natuurlijk altijd open voor een gesprek met een junior/high potential, wel met enige werkervaring, die veel wil leren en wil doorgroeien binnen onze organisatie.

Wat bieden we je?

TanteLouise staat te boek als een prima werkgever, is financieel gezond en scoort hoog als het gaat om medewerkers- en cliënttevredenheid. Het is een van de grootste werkgevers in de regio, maar wat zo mooi is: daar merk je eigenlijk niets van. Omdat tante hoog inzet op het werkgeluk en de persoonlijke groei van de eigen medewerkers word je absoluut gezien en gehoord. Je betekent iets. Waar dat uit blijkt? Dat kan een kleine attentie zijn, maar bijvoorbeeld ook:

  • Een contract voor 32 of 36 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband. De werktijden zijn mede afhankelijk van jouw wensen en flexibiliteit. Daar houden we rekening mee; daar komen we samen uit.
  • Niet onbelangrijk: salaris. Je wordt ingeschaald volgens de cao VVT in FWG schaal 60. Dat betekent minimaal €3.196,14 tot maximaal €4.744,40 per maand op basis van een 36-urige werkweek. De daadwerkelijke inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • TanteLouise kent daarnaast tal van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan een eindejaarsuitkering in november (lekker handig zo net voor de dure feestmaand), een degelijk pensioen, korting op je ziektekostenverzekering en - wel bijzonder - een extra toeslag op je reiskosten als je wat verder weg woont. Ook van het fiscaal aantrekkelijke pc- en fietsplan wordt veel gebruik gemaakt.
  • Bij tanteLouise vinden we het belangrijk dat je vooral jezelf blijft. Maar als je jezelf blijvend wilt ontwikkelen dan biedt tante je daarvoor alle mogelijkheden. Maak je ambities waar en ga voor de opleiding waar jij voor kiest. Het is aan jou.

Waar wacht je op? 

Sta je te trappelen om deze nieuwe uitdaging aan te gaan? Solliciteer dan meteen of in elk geval uiterlijk woensdag 3 maart 2021. Dat gaat het snelst via onderstaande solliciteer button. De gesprekken met de geselecteerde kandidaten vinden plaats op woensdag 10 maart 2021 en woensdag 17 maart 2021.

Bij indiensttreding dient een recente VOG te worden overlegd.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Mocht je nog vragen hebben of behoefte aan extra informatie, aarzel niet en bel met Florian Luiken. Hij is manager Concernstaf en wie weet je nieuwe leidinggevende. Hij is telefonisch bereikbaar via het nummer 0164 713300.

Intussen zijn wij razend benieuwd: word jij onze nieuwe collega? Dat zou leuk zijn, toch?


Vergelijkbare zoekopdrachten: Beleidsmedewerker, Gezondheidszorg/Welzijn, Juridisch medewerker, Juridisch, Non-profit/Persoonlijke dienstverlening