Jurist

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Wie zijn wij?

Nova Legal is een dynamisch, professioneel en ambitieus juristenkantoor. We staan cliënten bij met juridisch advies en ondersteunen in gerechtelijke procedures.

We houden ons voornamelijk bezig met het gerechtelijk incasseren van openstaande vorderingen. Daarnaast zijn wij actief op het gebied van het verbintenissenrecht, arbeidsrecht en het huurrecht.

We hechten waarde aan een zo efficiënt mogelijk proces, waarbij wij het contact met onze cliënten hoog in het vaandel hebben staan. Wij spannen ons altijd in tot het uiterste voor het beste resultaat en onderscheiden ons door onze praktische en proactieve aanpak.

Onderdeel van Nova Groep

Nova Legal is onderdeel van Nova Groep. Nova Groep bestaat uit een viertal bedrijven, namelijk Credit Care, Nova Incasso, Nova Legal en Avon Apps. Alle bedrijven zijn gespecialiseerd in een bepaald deel van het credit management proces. Gezamenlijk bieden zij dé totaaloplossing om elke factuur betaald te krijgen. Met een overkoepelend portaal en alle bedrijven spreekwoordelijk onder één dak, kunnen klanten van A tot Z worden ontzorgd; van debiteurenbeheer tot beslaglegging.

Wat ga je doen?

Als jurist bij Nova Legal krijg je te maken met diverse klanten en vraagstukken. Je behandelt je eigen zaken van begin tot het eind. Je adviseert cliënten en procedeert indien nodig. 

Bij voorkeur neem je een bestaand netwerk mee. In ieder geval vinden we het belangrijk dat je goed kunt netwerken, zodat je nieuwe opdrachten & cliënten binnenhaalt, zodat je daarmee bij kunt dragen aan de verdere ontwikkeling van de organisatie.

Concreet bestaat je functie uit het volgende:

 • Het adviseren van cliënten;
 • Het opstellen van (proces)stukken;
 • Het zelfstandig voeren van gerechtelijke procedures bij de kantonrechter;
 • Contact met cliënten, (gemachtigde van) wederpartijen en derden;
 • Het ondersteunen van je collega’s en fungeren als sparringpartner;
 • Het schrijven van blogs & (nieuws)artikelen;
 • Daarnaast ben je tussen de 32-40 uur per week beschikbaar.

Het verrichten van andere nevenwerkzaamheden die kunnen bijdragen aan de zichtbaarheid/bekendheid van ons kantoor.

Wat breng je mee?

 • Je hebt een afgeronde opleiding Nederlands recht op WO-niveau;
 • Onze nieuwe collega is proactief en resultaatgericht;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift;
 • Kennis en/of ervaring op het gebied van gerechtelijke incasso, arbeidsrecht, huurrecht en verbintenissenrecht is een pré;
 • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie is een pré;
 • Bovendien beschik je over de kwaliteit om door te dringen tot de kern van vraagstukken en ben je vindingrijk.

Wat wij bieden?

Naast een marktconform salaris krijg je bij ons een reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en 25 vakantiedagen op basis van 40 uur. Omdat we geen pensioenvoorziening hebben krijg je hiervoor van ons maandelijks een bruto vergoeding. Omdat wij de gezondheid van onze medewerkers erg belangrijk vinden, bieden wij al onze medewerkers een abonnement aan voor de sportschool. Doe je het goed? Dan is er bij ons zicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Laat van je horen!

Je kunt direct bij ons solliciteren door het invullen van het sollicitatieformulier op onze website. Wil je meer weten over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Richard van der Vegt via telefoonnummer 06- 20 21 75 95.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Juridisch medewerker, Jurist, Juridisch