Ervaren bedrijfsjurist Contracting en Procurement (38u)

Werver
Vonq
Locatie
Zwaagdijk-Oost
Salaris
0.00
Geplaatst
maandag 15 februari 2021
Sluit
donderdag 18 maart 2021
Ref
00031230
Contact
Mirjam Deijkers-Houthoff
Functie titel
Bedrijfsjurist, Jurist
Praktijkgebieden
Contractenrecht, Vastgoedrecht
Dienstverband
Onbepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

In slechts 27 jaar is Action uitgegroeid van een winkel in Enkhuizen tot meer dan 1600 winkels in heel Europa en biedt haar klanten verrassende producten tegen opmerkelijk lage prijzen. En Action blijft groeien, heeft momenteel meer dan 50.000 medewerkers met verschillende achtergronden en talenten in dienst en biedt een uitdagende, dynamische en stimulerende werkplek. De werkcultuur van Action wordt gedreven door dezelfde positieve en no-nonsense houding als in de winkels. Energie en een mentaliteit om dingen voor elkaar te krijgen zijn essentieel.

Met dezelfde instelling en mentaliteit maakt Action Legal echt deel uit van, en is sterk betrokken bij, de Action-business: van het openen van winkels, het opzetten van distributiecentra en het betreden van nieuwe markten tot het inkopen van goederen en diensten, het ontwikkelen van commerciële initiatieven en het implementeren van HR-strategieën. Werken bij Action Legal is een geweldige ervaring en biedt een kans voor nieuwe uitdagingen.

We breiden het juridische team van Action uit en zijn op zoek naar een ervarenbedrijfsjurist Contracting en Procurement, die zowel hands-on als strategisch kan omgaan met een breed scala aan contracten van verschillende complexiteiten, in het bijzonder met betrekking tot de aanbesteding van (niet- voor wederverkoop) goederen en diensten in zowel een nationale als internationale context.

Dit zijn jouw dagelijkse acties

Als bedrijfsjurist Contracting en Procurement maak je deel uit van het juridische team op het Internationale Hoofdkantoor van Action in Zwaagdijk (30 minuten rijden van Amsterdam). Het team bestaat (inclusief jezelf) uit zes juridische adviseurs en één paralegal, onder leiding van de Manager Legal.

In deze nieuwe functie richt je je op strategische en hoogwaardige contracten voor de inkoop van (niet voor wederverkoop) goederen en diensten (inclusief IT en technologie) voor de Action groep en de juridische ondersteuning van andere belangrijke zakelijke transacties en projecten. Je werk omvat ook het adviseren over claims, geschillen, wetgeving en nalevingskwesties, en het geven van juridische training aan Action-medewerkers. Bovendien moet je mogelijk directe ondersteuning bieden bij zaken die verband houden met de real estate, commerce of supply chain functies. Dit alles zowel op nationaal als op Europees niveau.

Je werkt nauw samen met je collega's van het Juridische team - met name de verantwoordelijken voor real estate, commerce, en supply chain - en met de groepsbrede afdeling Procurement in Nederland en waar nodig ook met de verschillende lokale functies in de landen.

De dynamische, nuchtere bedrijfscultuur van Action vereist een stevige juridische professional die proactief, oplossingsgericht en besluitvaardig is. Je voelt je verantwoordelijk om dingen voor elkaar te krijgen en het bedrijf vooruit te helpen en zijn doelstellingen te bereiken.

Dit wordt jouw team

Je komt terecht bij een juridisch team dat midden in het bedrijf van Action staat en de passie deelt om zijn expertise en ervaring praktisch in te zetten voor het bedrijf en verder te kijken dan het juridische domein. Het team werkt zeer nauw samen met alle functies en niveaus in de organisatie en je maakt deel uit van een levendige en leuke omgeving. Wil jij concreet resultaat zien van je juridische werk binnen de dynamische en internationale retailbranche? Take Action!

Nieuwsgierig naar je nieuwe collega’s? Rokus Hoogendoorn and Marije Zwaan gaan graag met je aan de slag!

Dit ben jij

Je bent een Nederlandse gediplomeerde advocaat, met 8+ jaar relevante ervaring in een gerenommeerd advocatenkantoor of bij voorkeur een inhouse team.

  • Ervaring met (het opstellen van) contracten van uiteenlopende aard en complexiteit, waaronder IT-contracten;
  • Ervaring met werken in een snel veranderende internationale commerciële omgeving;
  • Vloeiend Nederlands en Engels (extra talen zijn een pluspunt);
  • Uitstekende (Engelse) vaardigheden in het opstellen van contracten met een goede balans tussen aandacht voor detail en denken over het grote geheel;
  • Sterk zakelijk inzicht, besluitvaardig en het vermogen om oordeelsvorming te vellen;
  • Hands-on, pragmatisch en in staat om door te zetten;
  • Uitstekende communicatie- en onderhandelingsvaardigheden en het vermogen om relaties te beïnvloeden en op te bouwen.

Herken jij jezelf in dit profiel en zou je graag willen werken in een succesvol bedrijf met een dynamisch, snelgroeiende business en een juridisch team dat écht midden in de Action zit? Solliciteer direct!

Wat we bieden

  • Een marktconform vast en variabel salaris (op basis van 38 uur / week);
  • Een auto, laptop en mobiele telefoon van de zaak
  • 15% personeelskorting op Action-merchandise
  • Werken bij een dynamische, internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden

Interesse?

Ben je klaar om in actie te komen? Solliciteer nu via de 'Solliciteer' button! 

Benieuwd hoe het verder gaat? 

  1. 1.Onze recruiter bekijkt jouw sollicitatie en komt zo snel mogelijk bij je terug. 
  2. 2.We nodigen je uit voor een eerste sollicitatiegesprek. 
  3. 3.We willen je graag beter leren kennen. Afhankelijk van de functie kunnen we je vragen om een online assessment te maken. 
  4. 4.We nodigen je uit voor een tweede gesprek, we bespreken je assessment en wellicht ontmoet je één van je toekomstige collega’s. 
  5. 5.Zien we het allebei zitten? Dan doen we je een aanbod dat je niet kunt weerstaan!

Soortgelijke banen

Soortgelijke banen