Ervaren Jurist Letselschade

Bedrijfsinformatie

ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die haar klanten een breed pakket aan verzekeringen en aanvullende diensten aanbiedt. Het verhaal is uniek: het recht toegankelijk en betaalbaar willen maken voor iedereen. De ambitie is helder: de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een wereldwijde speler en van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Sinds 2011 is ARAG official sponsor van de KNVB scheidsrechters om samen met de KNVB Fair Play binnen het Nederlands voetbal te stimuleren.

Werken bij ARAG betekent opereren in een collegiale en inspirerende omgeving met een open en informele werksfeer. Zo’n 700 professionals doen dit dagelijks met veel enthousiasme en plezier vanuit de ARAG locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond.

Bedrijfsprofiel
ARAG is een grote internationale rechtsbijstandverzekeraar welke maatschappelijk betrokken is en de focus heeft liggen op klanttevredenheid.

Bedrijfscultuur
Een cultuur van je en jij. Elkaar groeten in de gang. Een cultuur waarbij iedereen even tijd voor elkaar vrijmaakt. En waar kennis en successen gedeeld worden. Professioneel richting de klant, informeel richting je collega’s.

                        Ervaren Juristen Letselschade  (32-40 uur per week)

De functie

Wij zijn op zoek naar een ervaren collega voor het behandelen van letsel- en overlijdensschades als gevolg van medische fouten. Daarnaast hebben veel zaken betrekking op verkeersongevallen, maar bijvoorbeeld ook werkgeversaansprakelijkheid en geweldsdelicten. Als letselschadebehandelaar beoordeel je de aan jouw toevertrouwde dossiers op hun feitelijke en juridische merites. Je adviseert slachtoffers en voert schikkingsonderhandelingen. Het berekenen en opstellen van schadeclaims behoort eveneens tot je werkzaamheden. Door jouw ervaring kun je beslissen over het inschakelen van medisch specialisten en arbeidsdeskundigen. Als eindverantwoordelijke voor de dossiers, bezoek je op eigen initiatief nabestaanden en slachtoffers. Je hebt een evenwichtige persoonlijkheid en bent in staat om op een professionele wijze om te gaan met de emoties van betrokkenen.

De functie is voor minimaal 32 uur per week en per direct beschikbaar.

Het profiel

Je hebt een studie Nederlands Recht voltooid, je hebt 2 jaar of meer relevante werkervaring en affiniteit met juridische dienstverlening. Je hebt je ervaring bij voorkeur opgedaan bij een advocatenkantoor, verzekeraar, vakbond of een gespecialiseerd expertisebureau. Als letselschadebehandelaar heb je ervaring in het oplossen van (complexe) aansprakelijkheidsvraagstukken en een goed rekenkundig inzicht. Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden, creativiteit en het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Wat bieden we

  • Een markconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring tot maximaal € 4.900,00 bruto per maand op basis van een 38 urige werkweek
  •  Prima secundaire arbeidsvoorwaarden en voorzieningen, zoals een dertiende maand en een gunstige pensioenregeling
  •  Een goede balans tussen werk & privé; 200 uur vakantie, variabele werktijden en de opbouw van roostervrije uren.

Kijk voor ons complete arbeidsvoorwaardenpakket op  http://www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/wat-bieden-we

Solliciteren

Ben jij die professional die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie.

Voor online solliciteren: https://www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/vacatures
 

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze Adviseur HR Merel Hulsbergen ( 033 – 434 2647)


Vergelijkbare zoekopdrachten: Jurist, Juridisch