Advocaat-stagiair Privacy & IT

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Beschik jij over een recent behaalde juridische master met civiel effect of verwacht je die op korte termijn af te ronden? Heb je affiniteit met privacy & IT? Ben je daarnaast flexibel, enthousiast en gemotiveerd om je carrière te starten? We komen graag met je in contact!

Wij bevinden ons in de top 25 van Nederlandse advocatenkantoren en hebben specialisten op een groot aantal rechtsgebieden in huis. De cliëntenkring van Holla is heel divers en bestaat uit zowel nationale als internationale bedrijven en instellingen. Door het aantrekkelijke formaat van ons kantoor en de diversiteit van onze cliënten gaan diepgang en variatie hand in hand.

Binnen ons kantoor werken we in Business Units, ingedeeld per rechtsgebied. De advocaten van de Business Unit IE, IT & Privacy zijn ieder gespecialiseerd in één of meerdere gebieden die onder het IE-recht in de brede zin van het woord vallen. Een aantal van hen is bij uitstek deskundig op het gebied van het Privacy en het IT-recht. Deze specialisten adviseren onder meer over Privacy en Compliance trajecten, houden zich bezig met het opstellen van en het adviseren over de meest uiteenlopende soorten IT-contracten en procederen uiteraard over AVG-inbreuken en mislukte IT-implementaties. Ze vertegenwoordigen ze een groot aantal nationaal en internationaal opererende bedrijven en instellingen op het gebied van Privacy en IT. Voor de verdere uitbouw van onze BU IE, IT & Privacy zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Jouw kwaliteiten
Je brengt energie mee, weet jouw collega’s te enthousiasmeren voor je ideeën en initiatieven. Daarnaast heb je een proactieve instelling, maak je gemakkelijk contact en ben je zeer gemotiveerd om je carrière te starten. Je bent bereid je vol in te zetten voor de belangen van je cliënten.

Ook herken je jezelf in de volgende punten:

  • je bijt je graag vast in juridisch ingewikkelde vraagstukken en procedures;
  • beschikt over uitstekende Nederlandse en Engelse taalvaardigheid, zowel schriftelijk als mondeling.
    ​​​​​​​

Waarom Holla?
Naast dat we ons als kantoor steeds verder willen ontwikkelen, stimuleren we ook jouw persoonlijke ontwikkeling. Zo hebben we de Holla Academy, die je toegang geeft tot specialisatie opleidingen en extra vaardigheidstrainingen om nog beter tot je recht te komen. Verder bieden we je een goed arbeidsvoorwaardenpakket en een prettige unieke werksfeer, met daarbij een goede work-life balance.

Interessant om te bekijken zijn de ervaringen van je toekomstige collega’s. Een aantal advocaat-stagiairs geven je doormiddel van video’s een goed beeld van de ontwikkelkansen en de unieke werksfeer binnen Holla.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief, CV en eventueel beschikbare schriftelijke getuigschriften via onze website te bereiken via de solliciteren button

Heb je vragen? Stel ze gerust aan Lindsay Krijnen via 088-4402400 of hr@holla.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e), Advocaat-Stagiair(e) beginnend, Juridisch