Ervaren Jurist Algemeen Verbintenissenrecht

ARAG is een onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die haar klanten een breed pakket aan verzekeringen en aanvullende diensten aanbiedt. Het verhaal is uniek: het recht toegankelijk en betaalbaar willen maken voor iedereen. De ambitie is helder: de beste juridische dienstverlener van Nederland zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij de uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een wereldwijde speler en van oorsprong Duits familiebedrijf met vestigingen in 15 Europese landen, de Verenigde Staten en Canada. Sinds 2011 is ARAG official sponsor van de KNVB scheidsrechters om samen met de KNVB Fair Play binnen het Nederlands voetbal te stimuleren.

Werken bij ARAG betekent opereren in een collegiale en inspirerende omgeving met een open en informele werksfeer. Zo’n 700 professionals doen dit dagelijks met veel enthousiasme en plezier vanuit de ARAG locaties in Amsterdam, Rotterdam, Leusden en Roermond.

Bedrijfsprofiel
ARAG is een grote internationale rechtsbijstandverzekeraar welke maatschappelijk betrokken is en de focus heeft liggen op klanttevredenheid.

Voor de afdeling Rechtshulp zijn wij voor alle locaties op zoek naar

Ervaren Juristen Algemeen Verbintenissenrecht

(minimaal 32 uur)

De functie

Als rechtshulpverlener binnen de vaksectie Algemeen Verbintenissenrecht heb je te maken met een veelomvattend rechtsgebied en ben je verantwoordelijk voor zaken met een zwaarder belang. Je draait een algemene rechtspraktijk (behoudens het strafrecht en personen- en familierecht) met een grote verscheidenheid aan zaken. Je kunt hierbij met name denken aan allerlei verbintenisrechtelijke geschillen, daaronder begrepen het consumentenrecht.

Wat vragen wij?

Voor deze functie zoeken wij juristen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Je hebt een studie Nederlands Recht voltooid, je hebt minimaal 3 jaar (of meer) relevante werkervaring en affiniteit met juridische dienstverlening. Je hebt je ervaring bij voorkeur opgedaan bij een juridische dienstverlener of bij een advocatenkantoor. Je bent klantgericht, analytisch sterk, maar altijd met gevoel voor een praktische oplossing. Je hebt affiniteit met onroerend goed en het aannemen van werk.

Wat bieden wij?

  • Een markconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring lopend van € 2.400,00  tot maximaal € 4.400,00 bruto per maand op basis van een 38 urige werkweek
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden w.o. 13e maanduitkering, gunstige pensioenregeling 200 uur vakantie, de mogelijkheid om roostervrije uren op te bouwen, studiekostenregeling
  • Informele werksfeer
  • Variabele werktijden

Onze verdere arbeidsvoorwaarden en werknemersvoordelen kun je vinden op https://www.arag.nl/werken-bij/arbeidsvoorwaarden/

Interesse

Ben jij de professional die wij zoeken en heb je belangstelling voor deze uitdagende baan? Dan ontvangen wij graag je CV en motivatie.

Voor online solliciteren: http://www.arag.nl/over-arag/werken-bij-arag/vacatures

Contactinfo

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Jolien Klomp, Adviseur HR (033 – 4 342 381) of met Margreet Bakker, Adviseur HR (033 – 4 342 455).


Vergelijkbare zoekopdrachten: Jurist, Juridisch, Onroerend Goed