Jurist aanbestedingen

Werver
Waterschap Hollandse Delta
Locatie
Ridderkerk
Salaris
€ 3635,00 - € 5095,00
Geplaatst
donderdag 18 februari 2021
Sluit
zondag 21 maart 2021
Functie titel
Juridisch medewerker, Jurist
Opleidingsniveau
HBO, WO
Aanstelling
Fulltime, Parttime

Jurist aanbestedingen

Ridderkerk | Onbepaalde tijd | 36 u p/w

Wil jij als jurist werken met unieke en complexe aanbestedingstrajecten voor maatschappelijk relevante projecten? En werk je graag in een brede functie waarin je ook kan bijdragen aan de verdere professionalisering van onze afdeling? Het waterschap Hollandse Delta is op zoek naar een doortastende jurist aanbestedingen.

Wat ga je doen?

Als jurist aanbestedingen is het je belangrijkste verantwoordelijkheid om onze (Europese) aanbestedingstrajecten vanuit juridisch opzicht in goede banen te leiden. Hierin werk je nauw samen met onze afdeling Inkoop of andere afdelingen. Het waterschap is namelijk continue bezig met projecten in het kader van beheer, onderhoud of aanleg van onder andere dijken, zuiveringsinstallaties, sluizen en bruggen in een groot en gevarieerd werkgebied. Dit zijn uiteenlopende en unieke projecten die veel maatwerk vergen.

Naast je werkzaamheden rondom de aanbestedingen, hou je je ook bezig met andere privaatrechtelijke en bestuursrechtelijke vraagstukken en draag je bij aan de professionalisering van onze juridische vakgroep. Zo zijn wij met onze zes collega’s onder andere bezig met de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving binnen het waterschap, voeren we bezwaar- en beroepsprocedures, bemiddelen we bij (juridische) conflicten van bijvoorbeeld agrariërs, behandelen we ingekomen klachten, adviseren wij bij het aangaan van overeenkomsten voor samenwerkingen met gemeenten of adviseren wede directie rondom bestuurlijke kwesties. Hierin zijn we continue bezig met het doorontwikkelen van onze advies- en dienstverlening.

We bieden je hiermee dus een afwisselende en uitdagende functie waarin je vanuit je eigen expertise bij kan dragen aan de toekomst van onze organisatie en ons werkgebied.

Dit ben jij

Je zet je er graag samen met je collega’s voor in om het beste resultaat te behalen voor onze bewoners, bedrijven en organisatie. Hiervoor ben je positief ingesteld maar tegelijkertijd ook kritisch op de kwaliteit. Door proactief te denken en te handelen neem je anderen mee en zorg je voor verbinding. Verder heb je:

  • een afgeronde juridische opleiding op HBO/WO niveau met actuele kennis van het aanbestedingsrecht;
  • aantoonbare werkervaring met Europees aanbesteden en inkopen, zowel voor levering, diensten en werken. Eerdere ervaring bij een overheid is een pré.
  • kennis van wet- en regelgeving, jurisprudentie en procedures die relevant zijn voor het waterschap.

Dit bieden we jou!

Jij komt te werken in een dynamische werkomgeving die volop in ontwikkeling is, een ontwikkeling waar jezelf een belangrijke bijdrage aan zal gaan leveren. Een prettige werksfeer en een goede werk-privé balans vinden we belangrijk. Daarnaast krijg je op basis van een 36-urige werkweek:

  • een bruto maandsalaris tussen € 3.635,- en € 5.095,-. Het exacte salaris stemmen we af op de kennis en werkervaring die jij meebrengt;
  • om te beginnen een jaarcontract en bij goed functioneren een vast contract;
  • een persoonlijk basis budget (PBB) van €5.000,-, zodat jij jezelf verder ontwikkelt;
  • een individueel keuze budget (IKB) ter waarde van 20% van je salaris (inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering). Het IKB kun je voor verschillende doelen inzetten zoals verlof, extra salaris of opleidingen;
  • reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling.

Waar kom je te werken?

Werken bij waterschap Hollandse Delta betekent dat je samen met je collega’s onze maatschappelijke opgave realiseert. En wat is de opgave dan? Waterschap Hollandse Delta zorgt voor veilige dijken en voldoende (schoon) water. Met 800 kilometer dijken en duinen beschermen wij bijna een miljoen inwoners en bedrijven van Rotterdam (Zuid) tot Dordrecht en de Zuid-Hollandse eilanden tegen hoog water. Ook in tijden van droogte zorgen wij voor voldoende water om te leven, werken en recreëren. Wij onderhouden 1.600 kilometer wegen en fietspaden. Met 20 zuiveringsinstallaties maken wij al het rioolwater schoon. Zo stroomt het water fris en schoon weer in sloten en rivieren.

Enthousiast? Reageer!

Ben jij dé Jurist aanbestedingen die WSHD verder gaat helpen? Solliciteer dan direct! Je hoort zo snel mogelijk van ons. Wij hanteren geen sluitingsdatum voor deze vacature. Op het moment dat er zich geschikte kandidaten hebben aangemeld sluiten wij de publicaties.

Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Siham Bouhchlaf, senior adviseur juridische zaken. Zij is bereikbaar via 06-1029 09 72 of s.bouhchlaf@wshd.nl. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Atte Gerssen, Recruiter, via 06-42305115 of a.gerssen@wshd.nl.

Wij hebben de nadrukkelijke wens om deze vacature zonder tussenkomst van een werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureau in te vullen. Ongevraagd toegestuurde kandidaten worden dan ook niet in behandeling genomen en worden als niet verzonden beschouwd.