Jurist Loonschade

Wie zijn wij?

Ons bedrijf bestaat uit een team van 24 gespecialiseerde advocaten en juristen. Ons kantoor heeft een groeiende en dynamische praktijk. Wij werken in secties en rekenen diverse rechtsgebieden tot onze specialismen.

Wij hebben onder meer een grote en toonaangevende afdeling letselschade- en loonschade. Wij bieden dienstverlening op hoog niveau en kunnen ambitieuze juristen begeleiden op hun carrièrepad. Ons kantoor is gevestigd in twee mooie panden in het centrum van Alphen aan den Rijn. We vinden humor en sportiviteit belangrijk en gaan informeel met elkaar om.

Functieomschrijving

Als jurist loonschade ben je verantwoordelijk voor het verhalen van loonschade, dit doe je in samenwerking met een klein team. Je hebt de back-up van zeer ervaren letselschadeadvocaten, waar je nauw mee samenwerkt.

Het werk is veelzijdig. Enerzijds behandel je inhoudelijk zaken en aansprakelijkheidsdiscussies, anderzijds stel je loonschadeberekeningen op aan de hand van de loonstroken.

Onderdeel van je takenpakket is het geven van presentaties bij bedrijven en potentiële cliënten, van klein tot groot. Het opbouwen en onderhouden van de relatie met potentiële cliënten is van groot belang. Tevens ben je gesprekspartner van verzekeraars.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt de studie Nederlands recht afgerond;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met het aansprakelijkheidsrecht en het regresrecht;
  • Je bent in staat zelfstandig te werken en hebt een pragmatische aanpak;
  • Je hebt een sterk analytisch vermogen en een goed cijfermatig inzicht;
  • Je vindt het leuk om acquisitiewerkzaamheden te verrichten en bent ondernemend ingesteld.
  • Je bent gedreven om goede juridische prestaties neer te zetten;
  • Je bent sociaal en positief ingesteld;
  • Vanzelfsprekend heb je uitstekende juridische kwaliteiten.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden jou een inspirerende en professionele werkomgeving, een prettige werksfeer en een goed salaris met goede arbeidsvoorwaarden.

Herken jij jezelf in bovengenoemde functie-eisen en spreekt deze functie en ons kantoor jou aan? Aarzel dan niet en stuur z.s.m. je sollicitatiebrief met CV (met pasfoto) naar mr. N. Schreurs. Via mail: n.schreurs@berntsenmulder.nl of via post:

Berntsen Mulder Advocaten
t.a.v. mr. N. Schreurs
Burgemeester Visserpark 13-15
2405 CP Alphen a/d Rijn

tel. 0172 – 427195


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Jurist