Junior Bedrijfsjurist

Werver
BPD Ontwikkeling B.V.
Locatie
Amsterdam
Geplaatst
maandag 22 februari 2021
Sluit
woensdag 24 maart 2021
Ref
00031490
Contact
Ariel Kozijn
Functie titel
Jurist
Praktijkgebieden
Vastgoedrecht
Branche
Onroerend Goed
Dienstverband
Bepaalde tijd
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar
Aanstelling
Fulltime

Hart voor het vastgoed, oog voor het detail. 

 BPD, Bouwfonds Gebiedsontwikkeling zoekt voor haar hoofdkantoor op een monumentale locatie op de Zuid As in Amsterdam een:

(Junior) bedrijfsjurist (40 uur)

Als (junior) bedrijfsjurist maak en beoordeel je de contracten die nodig zijn voor de projecten van BPD. Daartoe voer je overleg met je commerciële, technische en creatieve collega’s en heb je onderhandelingen met samenwerkingspartners, gemeenten en beleggers om tot sluitende afspraken te komen. Je bent tevens adviseur van de directie en – met het team van Juridische Zaken – verantwoordelijk voor het verspreiden van relevante kennis binnen de organisatie. 

Wie zijn wij?

Bouwfonds Gebiedsontwikkeling, is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland en Duitsland. We zijn werkzaam vanuit ruim 20 kantoren in deze landen. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van ruim 356.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. BPD is onderdeel van Rabobank. In Nederland werken we vanuit 4 regiokantoren. Collegialiteit, een goede werksfeer en loyaliteit naar elkaar én de onderneming vinden wij belangrijk.

Waar staat BPD voor?

Het is onze overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn en betaalbaar thuis in een prettige en duurzame leefomgeving. Daar zetten we ons elke dag voor in, zowel voor huur- en koopwoningen, zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft. In die overtuiging richtten BPD en Rabobank in 2019 samen BPD Woningfonds op, volledig bestaand uit duurzame, betaalbare, nieuwbouw huurwoningen voor huishoudens met een middeninkomen.

Wat ga je bij ons doen?

Je begeleidt en adviseert de collega’s op de regiokantoren met betrekking tot alle voorkomende contracten voor gebiedsontwikkelingen (o.a. koop-, samenwerkings-,en anterieure overeenkomsten, turnkey-overeenkomsten, biedingsbrieven en tenderstukken). Je draagt bij aan een commercieel verantwoord risicomanagement. Ook verricht je allerhande vennootschapsrechtelijke taken binnen het team van Juridische Zaken. 

De afdeling bestaat uit 6 medewerkers en is het interne kenniscentrum ten aanzien van juridische kwesties en knowhow. Centraal georganiseerd in Amsterdam maar met wekelijkse aanwezigheid op de regiokantoren.

Dit ben jij

- 3 tot 6 jaar werkervaring als bedrijfsjurist en/of advocaat of een vergelijkbare functie;

- uitstekende kennis van het verbintenissenrecht;

- uitstekende kennis van het vennootschapsrecht

- kennis van gebiedsontwikkeling is een pré

- een stevige, benaderbare persoonlijkheid, communicatief vaardig en in staat zelfstandig te werken,

 - een goed gevoel voor bedrijfsprocessen en -belangen, oplossingsgericht en met aanpassingsvermogen.

Dit bieden wij jou

Een team van ervaren juristen dat ruimte biedt voor kennisontwikkeling en -overdracht. Een spilfunctie waarin verschillende rechtsgebieden bij elkaar komen, een divers takenpakket met de mogelijkheid om je op meerdere vlakken te ontwikkelen. Je hebt daarnaast een actieve rol bij de totstandkoming van de projecten van BPD en werkt daarbij (in multidisciplinaire teams) samen met de commerciële, financiële en technische professionals van het bedrijf.  De afdeling JZ kent een prettige, informele werksfeer waarin collegialiteit en saamhorigheid centraal staan.

Naast een uitstekend salaris, biedt BPD een variabele beloning, een mobiliteitsbudget, een budget voor persoonlijke ontwikkeling en een keuzebudget waaruit bijvoorbeeld extra vakantiedagen kunnen worden gekocht.

Interesse?

Solliciteer direct via de ‘Solliciteer’ button en stuur je CV en motivatiebrief naar hrbdp@bpd.nl Wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem contact op met mr Ariel Kozijn, Hoofd Juridische Zaken en bereikbaar onder nummer 020- 3049620. 

De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat gevonden hebben.

Acquisitie voor deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soortgelijke banen

Meer zoekopdrachten zoals deze

Soortgelijke banen