Letselschaderegelaar

Werver
FNV
Locatie
Utrecht
Geplaatst
dinsdag 23 februari 2021
Sluit
zaterdag 24 april 2021
Ref
20210619 - 179597
Functie titel
Juridisch medewerker, Jurist
Opleidingsniveau
WO
Ervaring
3-5 jaar, 5-10 jaar
Aanstelling
Fulltime

Letselschaderegelaar
35 uur - Utrecht

Wie bij de FNV werkt doet ertoe!
De FNV is op zoek naar een deskundige letselschaderegelaar. Weet jij onze leden correct te informeren en adviseren bij letselschade zaken? Ben jij iemand die proactief mee denkt en komt met een weloverwogen strategie? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

Als ervaren letselschaderegelaar sta je elke dag onze leden bij in beroepsziekten- en letselschadezaken. Je stelt de aansprakelijkheid van de  betrokken partijen vast en op basis van een analyse van de schadezaak bepaal je de schadevergoedingsverplichting. Nadat de aansprakelijkheid is vastgesteld bepaal je de schadevergoedingsregelingen op verschillende terreinen zoals; smartengeld, inkomensschade en pensioenschade. Je onderhandelt en overlegt met wederpartijen over de procedurele en financiële afwikkeling van zaken en draagt zorg voor de afwikkeling van de zaak. Je adviseert cliënten over de mogelijkheden en de te volgen procedure, voert de gekozen strategie uit en houdt contact met de cliënt over de voortgang van de zaak.

Wat vragen wij?

  • Academisch werk- en denkniveau.
  • Minimaal 4 jaar ervaring.
  • Een juridische opleiding met een afgeronde opleiding Register Expert (NIVRE)​.
  • Kennis van het vakgebied letselschade.
  • Kennis van aansprakelijkheidsrecht, sociale verzekeringen, Arbowet, medische- en arbeidskundige aspecten en cao’s en letselschade-jurisprudentie.
  • Het vermogen om om te gaan met psychisch belastende situaties.
  • Bereidheid vakopleidingen te volgen.

Competenties: analytisch vermogen – integriteit – onderhandelen

Wat bieden wij?

  • Een jaarcontract voor 35 uur per week. Bij voorkeur start je zo spoedig mogelijk.
  • Het salaris valt, conform de Cao FNV Organisaties, in schaal 13 en ligt,  op basis van een 35-urige werkweek, tussen (€ 3.873 –  € 5.454).
  • 28 vakantiedagen en 4 dagen levensfasebudget bij een 35-urige werkweek.
  • Een goede pensioenregeling, 8,33% vakantietoeslag, 8,33% eindejaarsuitkering en    mogelijkheden voor scholing/loopbaanontwikkeling. 
  • Een moderne werkplek in ons Centraal Vakbondshuis in Utrecht.
  • Een leaseauto, laptop en mobiele telefoon.
  • De mogelijkheid om thuis te werken en eventuele bijbehorende ICT-middelen. In verband met de coronamaatregelen werken we momenteel voornamelijk thuis.
  • Onze kantoren zijn goed bereikbaar met eigen en openbaar vervoer. Ons Centraal Vakbondshuis ligt aan de A2, er is voldoende parkeergelegenheid. Het NS station Leidsche Rijn ligt op een loopafstand van 6 minuten.

Waar ga je werken?
Je komt, binnen het organisatieonderdeel Individuele Belangenbehartiging (IBB), te werken op de afdeling FNV-Advocaten, Bureau Beroepsziekten en Letselschade. Samen met 12 collega’s letselschaderegelaars behartig je de individuele belangen van leden van de FNV.

Wil je meer weten?
Neem voor inhoudelijke informatie contact op met Olaus Wildbret, Hoofd FNV-Advocaten, Bureau Beroepsziekte en Letselschade, via e-mail olaus.wildbret@fnv.nl of via telefoonnummer +31653336450.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Saskia van Ravesteijn, P&O Recruitment, via e-mail saskia.vanravesteijn@fnv.nl
(geen sollicitaties naar deze e-mailadressen)

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
Ben jij de schaderegelaar die wij zoeken? We kijken uit naar je sollicitatie. Solliciteren kan tot en met 21 april 2021 via de sollicitatiebutton.

Door de coronamaatregelen zijn onze kantoren gesloten. Daarom worden sollicitatiegesprekken omgezet in videogesprekken via Teams.

Over de FNV
FNV behartigt de belangen van ruim 1 miljoen werkende en niet-werkende leden. Wij zijn de grootste vakbond in Nederland voor alle sectoren met een stevige ambitie om op het gebied van arbeid en inkomen de stem te vertolken van werknemers, gepensioneerden en uitkeringsgerechtigden, in de politiek, nationaal en internationaal in de sector, in de bedrijven en regionaal/lokaal.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Soortgelijke banen

Soortgelijke banen