juridisch medewerker / advocaat-stagiaire letselschade

Locatie
Apeldoorn
Salaris
nader overeen te komen
Geplaatst
zaterdag 3 april 2021
Sluit
woensdag 5 mei 2021
Praktijkgebieden
Aansprakelijkheidsrecht
Opleidingsniveau
WO
Aanstelling
Fulltime, In overleg

VACATURE JURIDISCH MEDEWERKER / ADVOCAAT(-STAGIAIRE)

Ruesink & Baggerman Letselschade Advocaten behartigt de belangen van slachtoffers en helpt bij het verhalen van letselschade op de voor een ongeval, mishandeling of medische fout aansprakelijke partij.

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een juridisch medewerker of een advocaat(-stagiaire).

Ons kantoor is gevestigd in het centrum Apeldoorn. Wij zijn vooral op zoek naar iemand die woonachtig is in Apeldoorn of omgeving (of bereid is naar de omgeving van Apeldoorn te verhuizen).

Wij vragen een afgeronde universitaire studie Rechten met daarnaast affiniteit en bij voorkeur ervaring op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht en/of letselschade. Voor de functie van advocaat(-stagiaire) is relevante werkervaring een vereiste. Ook vragen wij een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift met daarnaast betrokkenheid, stressbestendigheid, gedrevenheid en de nodige vrolijkheid.

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan met al snel veel verantwoordelijkheid en marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd? Kijk voor meer informatie op onze website: www.rb-advocaten.nl of neem contact op met André Ruesink of Stefan Baggerman.

De motivatiebrief met CV kun je toesturen per e-mail: info@rb-advocaten.nl.

 

Soortgelijke banen

Soortgelijke banen