Advocaat-stagiaire / beginnend medewerker Huurrechtpraktijk

Wij: THL Advocaten, gevestigd in het Minervahuis I aan de Meent in Rotterdam. Deze mooie locatie past bij onze informele en open werksfeer. De nadruk ligt op hoogwaardig juridische dienstverlening, waarbij we hechten aan een persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. We richten ons met name op de commerciële praktijk. Tot onze opdrachtgevers rekenen we (onder andere) woningcorporaties, Rijkswaterstaat en MKB. Een nieuwe kantoorgenoot kan rekenen op een vernieuwende en inspirerende werkomgeving.

Wij zijn op zoek naar een derdejaars advocaat-stagiaire / beginnend medewerker met ervaring in de huurrechtpraktijk. Kennis van het arbeidsrecht is een pre.

Ingangsdatum: per 1 juni 2018 (en bij voorkeur eerder)

Jij: ondernemend, juridisch scherp, ervaring in het huurrecht, een gezonde werkinstelling, een betrokken teamspeler met doorzettingsvermogen.

Wij komen graag met je in contact, waarbij we je sollicitatie vanzelfsprekend vertrouwelijk behandelen.

Voor meer informatie kun je onze website raadplegen: www.thladvocaten.nl of telefonisch contact opnemen met Renate van der Hoeff (010 – 750 44 75).  

Heb je interesse, stuur dan je sollicitatie naar rh@thladvocaten.nl. Naast een sollicitatiebrief en cv ontvangen wij graag je cijferlijst, beoordelingsverslagen of andere documenten waaruit je capaciteiten blijken. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat-medewerker, Juridisch