Junior Legal Counsel

Opslaan
U moet u aanmelden of
een account maken om een vacature op te slaan.

Legadex is marktleider in vernieuwende bedrijfsjuridische diensten. De nadruk ligt op corporate juridisch werk en M&A-transacties. Onze juridische professionals zijn in staat om procesmatig te denken en te werken en maken gebruik van de nieuwste (legal) software. Legadex werkt inmiddels voor meer dan 300 vooraanstaande bedrijven in heel verschillende sectoren.

Ter uitbreiding van ons team in Amsterdam hebben we ruimte voor meerdere

Junior Legal Counsel (1-3 jaar werkervaring)

Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig in projecten voor klanten binnen uiteenlopende sectoren. Vanuit ons kantoor in Amsterdam én op locatie. Hieronder enkele voorbeelden:

Beursgenoteerd bedrijf

Verantwoordelijk voor het beheer van circa 120 vennootschappen in Nederland, EMEA en Azië en onderdeel van het GDPR project team. Coördinatie van de werkstromen met persoonsgegevens die worden aangeleverd voor de verschillende business lines. Je houdt overzicht van het IT landschap waarin privacy gevoelige gegevens worden verwerkt. Aanspreekpunt voor de business en ‘superuser’ van de Privacy software tool waarin je intern bent opgeleid. (Project voor 4 dagen per week).

Bedrijf in de entertainment sector

Een project binnen de juridische afdeling en in nauwe samenwerking met de IP Counsel, waarbij je de lopende contracten en alle IP-rechten in kaart brengt.

Internationaal bedrijf (olie en gas)

Juridische advisering aan de Europese entiteiten en hun aandeelhouders. Verantwoordelijk voor het toezicht, de begeleiding en de bewaking van de naleving op de verwerking van persoonsgegevens en alle privacy issues. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het leveren van juridisch advies in het bijzonder op het gebied van vennootschapsrecht en contractenrecht. (Fulltime gedurende 6 maanden).

Jouw profiel

  • Afgeronde WO juridische opleiding
  • Tussen de 1 en 3 jaar ervaring als junior legal counsel, (junior) company lawyer of juridisch medewerker in het bedrijfsleven, de advocatuur, het notariaat of bij een trustkantoor
  • Je hebt ervaring in het vennootschapsrecht en het beheer van internationale structuren en je zoekt verbreding en verdieping van jouw juridische kennis en praktische vaardigheden
  • Je bent positief ingesteld, klantgericht en nauwkeurig
  • Je bent toe aan meer verantwoordelijkheid

Ons aanbod

  • Een uitdagende functie bij de nummer één Legal Service Provider in Corporate en M&A
  • Deel uitmaken van ons jonge en ambitieuze Corporate Legal team en werken voor de mooiste internationale bedrijven
  • Een steile leercurve met veel afwisseling in de projecten, zowel vanuit ons kantoor als binnen de bedrijfsjuridische afdelingen bij onze klanten
  • Kennisdeling en ondersteuning van ervaren teamgenoten
  • Een competitief beloningspakket, met persoonlijk budget voor opleidingen

Benieuwd of jouw profiel aansluit bij deze vacature? Neem dan contact op met Christine Hagens via 06 52 62 61 37 of chagens@legadex.com. Als je wilt solliciteren ontvangen we graag je cv en een korte motivatiebrief op vacatures@legadex.com.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Bedrijfsleven, Legal Counsel