Bedrijfsjurist

De RDOG HM beschermt en bevordert de gezondheid en het welbevinden van burgers in de regio Hollands Midden en ontwikkelt zich steeds meer door naar een zelforganiserende en procesgerichte organisatie. Dit doet de RDOG HM voor 19 gemeenten in reguliere omstandigheden en tijdens een crisis. Om de opdracht goed te vervullen voert de RDOG HM verschillende taken uit. Voorbeelden hiervan zijn ambulancevervoer, gezondheidsonderzoek bij kinderen, reizigersvaccinatie, bestrijding infectieziekten, bescherming kwetsbare kinderen en geneeskundige hulpverlening.

RDOG Hollands Midden heeft ter versterking van het team Juridische Zaken en Inkoop van de afdeling Bedrijfsvoering een vacature voor een veelzijdige, flexibele en ervaren:
 

Bedrijfsjurist

voor 32 uur per weekOver de functie van Bedrijfsjurist
Als Bedrijfsjurist ben je een duizendpoot die binnen een complexe organisatie zijn weg weet te vinden en ingezet kan worden op verschillende juridische- en inkoop gerelateerde vraagstukken vanuit de gehele organisatie. Primair ben je belast met het geven van (juridische) adviezen op verschillende (rechts)gebieden met name op het gebied van ambtenarenrecht, arbeidsrecht, rechtspositie en WOR maar ook aanbestedingsrecht. Het team Juridische Zaken en Inkoop is een jong team van vier medewerkers dat volop in ontwikkeling is, en waaraan jij als professional een bijdrage wilt en kunt leveren. We verwachten van je dat je samenwerkt, zowel binnen het team als binnen projectteams.

Als Bedrijfsjurist ben je onder meer belast met de volgende taken:

  • je adviseert het bestuur, directie, management en medewerkers over de diverse juridische vraagstukken binnen de organisatie, waarbij de focus ligt op ambtenaren-/ arbeidsrecht en aanbestedingsrecht;
  • je analyseert en interpreteert relevante wet- en regelgeving en vertaalt dit naar consequenties voor de RDOG HM in onder andere de Arbeidsvoorwaardenregeling RDOG HM en CAO Ambulancezorg;
  • je stelt besluiten en verweerschriften op in het kader van Awb procedures;
  • je vertegenwoordigt de RDOG HM in bezwaar- en beroepsprocedures en voert overleg met het Georganiseerd Overleg en Ondernemingsraad;
  • je voert zelfstandig, vanaf de opstart van een aanbesteding tot en met de implementatie van de overeenkomst, Europese aanbestedingstrajecten uit.


Om deze taken goed uit te kunnen voeren vragen wij de volgende functie-eisen:

  • academisch werk- en denkniveau;
  • een voltooide studie Nederlands Recht, zo mogelijk met aantoonbare specialisatie;
  • actuele kennis op het gebied van het ambtenaren-/ arbeidsrecht en aanbestedingsrecht;
  • goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie.


Omdat expertise wordt gevraagd op zowel ambtenaren-/ arbeidsrecht als aanbestedingsrecht is ervaring op één van deze gebieden voldoende, mits je de bereidheid hebt om je het andere rechtsgebied eigen te maken.

Wat biedt RDOG Hollands Midden jou?
Afhankelijk van opleiding en ervaring is het minimumsalaris € 2.795,- bruto per maand (aanloopschaal 10) en maximaal € 4.859,- bruto per maand (functieschaal 11) bij een 36-urige werkweek. Dit betreft een bruto maandsalaris bij een volledige betrekking van 36 uur per week, exclusief IKB 16,8%.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Paul Happel, afdelingsmanager Bedrijfsvoering, tel.nr (088- 3084376).

Solliciteren op de functie van Bedrijfsjurist
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie vóór 11 april 2018 achter via onze sollicitatiepagina onder vermelding van vacaturenummer 20.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.Trefwoorden: Juridisch Adviseur, Bedrijfsjurist, Arbeidsrecht, Aanbestedingsrecht, Bedrijfsjurist Arbeidsrecht

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsjurist, Gezondheidszorg/Welzijn