Juridisch adviseur

Oss staat voor aanpakken. Voor lef. Met z’n allen. Enthousiast en energiek. Recht op het doel af. Oss durft voorop te lopen. Als stad met de bijbehorende kernen én als gemeentelijke organisatie. Samen willen we het verschil maken. Want Oss wil ertoe doen. Oss weet wat het wil. Jij ook? Oss, dóen!

In Oss maken oudere medewerkers vrijwillig plaats voor jonge collega’s. Daardoor ontstaan er mooie en gevarieerde, tijdelijke, functies voor jongeren tot maximaal 27 jaar. We bieden je voorlopig een dienstverband aan voor 1 jaar. Het team Juridische Zaken van de afdeling MAC is op zoek naar een:

Juridisch adviseur
32 - 36 uur

Wat ga je doen?
Je bent onderdeel van een team van gedreven en ervaren adviseurs dat in de volle breedte van het bestuurs- en privaatrecht adviseert. Denk daarbij aan advisering op het gebied van privacywetgeving, aansprakelijkheidsrecht, aanbestedingen en contracten en functioneren als secretaris Commissie Bezwaarschriften. De adviseurs vormen een zelf organiserend team en bepalen zelf de prioritering.
Je helpt de klant zijn doelen te bereiken. Je kunt jezelf ontwikkelen tot een allround juridisch adviseur. Daarbij word je gecoacht door een directe collega en krijg je feedback op inhoud en gedrag. Ben jij een enthousiaste kandidaat met humor, durf en krijg jij positieve energie van samenwerken? Lees dan verder!

Wat vragen we?
Wij zoeken een kritische collega die zijn of haar advies op een uitstekende manier, zowel mondeling als schriftelijk, kan overbrengen. Je denkt mee in het belang van de organisatie en als je mogelijkheden tot verbetering ziet dan neem je hiervoor het initiatief. Je legt makkelijk contact en krijgt hier ook energie van. Je beschikt over een academische opleiding (masterniveau) Nederlands recht en hebt gevoel voor politieke en bestuurlijke verhoudingen. We zijn op zoek naar talent met een frisse blik op het werkveld. Je hebt bij voorkeur 1 à 2 jaar ervaring met bestuurs- en/of privaatrechtelijke vraagstukken.

Competenties
Je bent analytisch, proactief, flexibel en creatief. Je weet van aanpakken en komt je gemaakte afspraken na. Het team kan op je vertrouwen en bouwen.

Wat bieden we?
De gemeente Oss biedt volop ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers met initiatief en lef. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en varieert van aanloopschaal 8 (minimaal € 2.335,- bruto per maand) tot functieschaal 9 (maximaal € 3.805,- bruto per maand) op basis van een fulltime dienstverband. Op termijn is er een kans om door te groeien zowel in de functiereeks als naar de uitloopschaal.

Daarnaast biedt de gemeente Oss de mogelijkheid tot flexibele werktijden, ruime verlofregeling, veel aandacht voor mobiliteit en loopbaanontwikkeling, goede opleidingsmogelijkheden, bedrijfsfitness, Individueel Keuzebudget (IKB) en een gunstige ouderschapsverlofregeling.

Competenties

  • Flexibiliteit
  • Analytisch vermogen
  • Creativiteit
  • Samenwerken


Wil je meer informatie?
Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Nanda Laagland of Angeline Rasing, juridisch adviseurs, telefoonnummer 14-0412. Voor meer informatie over werken bij de gemeente Oss kun je ook kijken op de website: werkenbijdegemeenteoss.nl.

Ligt hier voor jou een uitdaging?
Reageer dan uiterlijk 24 april 2018 via het online sollicitatieformulier t.a.v. Renske van Dijk, Medewerker P&O. De gesprekken vinden plaats medio mei.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsjurist, Overheid