Juridisch medewerker

TWD groeit! Ter uitbreiding van onze Legal afdeling, zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

Ben jij die accurate juridische medewerker die zich bezig wil houden met alle juridische aspecten van Temporary Works Design? En ben je op zoek naar een uitdagende en zelfstandige juridische functie waarin je jezelf verder kunt ontwikkelen? Dan ben jij diegene waar wij naar op zoek zijn!

Wat ga je doen?
Als juridisch medewerker ondersteun je het bedrijf met allerlei juridisch gerelateerde zaken. Zo ben je onder andere bezig met het checken, opstellen en onderhandelen van contracten en algemene voorwaarden van onze klanten. Ook beoordeel je geheimhoudingsverklaringen, houd je je bezig met het beheren van werknemers- en werkgeversverzekeringen en zorg je voor een goede juridische bedrijfsstructuur. Je werkt samen met een ervaren collega en samen zijn jullie het juridische team van het bedrijf.

Wat verwachten we van jou?

  • MBO of HBO legal opleiding; je bent net afgestudeerd, of je hebt al een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving
  • Beheersing van zowel de Engelse als de Nederlandse taal (i.v.m. het internationale karakter van ons bedrijf)
  • Affiniteit met techniek is een pré
  • Beschikbaar voor 24 uur per week
     

TWD

Wij werken met een jong, internationaal team met een gemiddelde leeftijd van 31 jaar. Ons bedrijf kenmerkt zich door de interactieve, informele en innovatieve sfeer. Samen met je HR, Financieel en Marking collega’s ondersteun je de organisatie, zodat zij zich vooral kan focussen op haar kerntaken. Naast hard werken, is er ook genoeg tijd om samen koffie te drinken, te lunchen en op regelmatige basis deel te nemen aan leuke groepsactiviteiten.


Solliciteren?

Ben jij enthousiast na het lezen van deze vacature? En voldoe je aan de gestelde eisen?

Stuur je motivatiebrief en CV naar hr@twd.nl of neem contact op met onze HR-afdeling via

010 294 03 74.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Juridisch