Advocaat-medewerker bestuursrecht

Vacature advocaat-medewerker bestuursrecht

De sectie bestuursrecht heeft een vacature voor een advocaat-medewerker. Binnen onze sectie adviseer en procedeer je veelal op het gebied van ruimtelijke ordening, handhaving en overheidsaansprakelijkheid. Denk aan advies over bestemmingsplannen en begeleiding van vergunningstrajecten, maar ook advies over contracteren met de overheid. Vaak werk je samen met onze vastgoedrechtadvocaten voor opdrachtgevers als projectontwikkelaars, ondernemers, gemeenten en beleggers.

Wat zoeken wij in een advocaat-medewerker bestuursrecht?

Wij zoeken een enthousiaste persoonlijkheid die in staat is het bestuursrecht, en meer in het bijzonder het omgevingsrecht, te doorgronden. Iemand met een analytisch denkvermogen, die zijn/haar bevindingen met volle overtuiging neerzet. Je bent gedreven, direct en blinkt uit in daadkracht. Je bent commercieel ingesteld en ziet het als een uitdaging om de bestuursrechtpraktijk in haar volle breedte verder uit te breiden. De focus ligt op het omgevingsrecht, maar je bent binnen de sectie bestuursrecht ook breder inzetbaar.

Wat bieden wij?

We willen dat jij zo snel mogelijk meedraait in ons team. We belonen creativiteit, inzet en een originele bijdrage aan onze kantoorcultuur met veel zelfstandigheid en ruimte om je functie zelf in te vullen.

Ben je toe aan een nieuwe stap en ben jij die zelfstandige advocaat met ambitie, dan is FORT op zoek naar jou.

Over ons

Fort Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam. Ons kantoor ligt direct aan het Vondelpark. Wij zijn gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, vastgoedrecht, insolventierecht, franchiserecht, bestuursrecht en arbeidsrecht en werken voor nationale en internationale cliënten.

We werken hard, maar er is ook tijd voor ontspanning. Het einde van de week wordt in onze bar afgesloten met onze vrijdagmiddagborrel en in de zomer kun je zomaar bij een spontaan ontstane barbecue in de achtertuin terecht komen.

Interesse in de functie van advocaat medewerker bestuursrecht?

Druk op de solliciteerknop naast deze tekst.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sascha Stavenuiter en Carolien Bonsma via telefoonnummer 020 – 664 51 11. Kijk voor meer informatie op www.fortadvocaten.nl.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat-medewerker, Overheid