Advocaat-stagiair bestuursrecht

Vacature advocaat-stagiair bestuursrecht

De sectie bestuursrecht heeft een vacature voor een advocaat-stagiair. Binnen onze sectie adviseer en procedeer je veelal op het gebied van ruimtelijke ordening, handhaving en overheidsaansprakelijkheid. Denk aan advies rond bestemmingsplannen en begeleiding van vergunningstrajecten, maar ook advies over contracteren met de overheid. Vaak werk je samen met onze vastgoedrecht advocaten voor opdrachtgevers als projectontwikkelaars, ondernemers, gemeenten en beleggers.

Wat zoeken wij in een advocaat-stagiair bestuursrecht?

Wij zoeken een talentvolle, ambitieuze en initiatiefrijke advocaat-stagiair met een enthousiaste persoonlijkheid. Je bent gedreven, commercieel en slagvaardig. Ook deel je graag kennis, sta je open voor feedback en voel je je thuis in een open en informele werksfeer binnen een jong team.

Wat bieden wij?

We willen dat jij zo snel mogelijk meedraait in ons team. Je draait vanaf het begin volledig mee met de sectie, waarbij je bij zaken betrokken wordt en met onze andere secties gaat samenwerken. Daarnaast bieden wij bieden een sterke basis met een boeiend en breed opleidingsprogramma.

Over ons

Fort Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam. Ons kantoor ligt direct aan het Vondelpark. Wij zijn gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, vastgoedrecht, insolventierecht, franchiserecht, bestuursrecht en arbeidsrecht en werken voor nationale en internationale cliënten.

We werken hard, maar er is ook tijd voor ontspanning. Het einde van de week wordt in onze bar afgesloten met onze vrijdagmiddagborrel en in de zomer kun je zomaar bij een spontaan ontstane barbecue in de achtertuin terecht komen.

Interesse in deze functie?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sascha Stavenuiter en Carolien Bonsma via
telefoonnummer 020 – 664 51 11. Kijk voor meer informatie op www.fortadvocaten.nl.

Meteen solliciteren?

Stuur ons een goede motivatie waarom jij denkt dat deze functie en Fort Advocaten bij jou passen. Druk op de solliciteerknop naast deze vacature om te reageren.

Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat-Stagiair(e), Overheid