Advocaat vastgoedrecht

Fort Advocaten zoekt twee advocaten vastgoedrecht

Fort Advocaten is een middelgroot (rond 30 advocaten, van wie 8 partners) advocatenkantoor in Amsterdam, gevestigd aan het Vondelpark. Onze advocaten procederen en adviseren op het gebied van vastgoedrecht , ondernemingsrecht, insolventierecht, bestuursrecht en arbeidsrecht. Onze secties hebben elk een eigen aandachtsgebied en werken veelvuldig samen.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel, net als resultaatgerichtheid en een no-nonsense aanpak. De lijnen zijn kort, de sfeer is open en informeel en gericht op teamwork voor een zo goed mogelijk resultaat voor onze nationale en internationale cliënten.

Wie zoeken wij?

Ter versterking van ons vastgoedteam zijn wij momenteel op zoek naar twee vastgoedrecht advocaten, waarvan één met minimaal 4 jaar werkervaring binnen het vastgoedrecht, meer in het bijzonder huurrecht. Voor de andere functie zoeken wij een beginnend advocaat-medewerker of een gevorderde advocaat-stagiaire vastgoedrecht. Voor deze functie zoeken wij iemand met advies- en proceservaring.

Ben je innovatief, creatief en beschik je over een scherpe juridische geest met ondernemerskwaliteiten en ambitie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je werkt zelfstandig voor onder meer projectontwikkelaars, makelaars, beleggers en ondernemers in binnen- en buitenland. Je bouwt aan je eigen praktijk. Je adviseert, procedeert, acquireert en deelt je kennis.

Ons advieswerk richt zich op juridische expertise maar raakt ook aan procesmatige en organisatorische aspecten. Je bent dan ook niet alleen juridisch solide, maar ook analytisch en in staat om als gesprekspartner bevindingen met volle overtuiging neer te zetten.

Wat biedt FORT?

FORT ondersteunt jouw intellectuele ontwikkeling als advocaat. We stimuleren commerciële groei en helpen je jouw adviserende kwaliteit als professional te vormen. Dit alles teneinde de ontwikkeling van een eigen praktijk mogelijk te maken.

De primaire en secundaire voorwaarden zijn uitstekend. Op vrijdag drinken we gezellig een borrel in onze bar en in de zomer ben je van de partij bij een spontaan ontstane barbecue in de tuin.

Interesse in deze functie?

Wil je meer weten over deze vacature of over ons kantoor? Neem dan via e-mail contact op met Helma Sengers of Jodit de Bruin of telefonisch via +31 (0)20 664 51 111.

Direct solliciteren?

Druk op de solliciteerknop naast de tekst om te solliciteren op deze functie.

Een assessment zal deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur