(Ervaren) Consultant

De opdrachtgever

ISLEGAL verrast zowel opdrachtgever als kandidaat door vragen te stellen waaraan je zelf misschien niet gedacht hebt. We denken mee en kunnen door onze ervaring vergezichten op de mogelijkheden bieden. Vanaf 2001 hebben wij ons toegelegd op het verbinden van de juiste jurist aan de juiste juridische functie. Door te investeren in duurzame relaties begrijpen we wat de jurist beweegt en wat organisaties zoeken in een jurist. Wij hebben jarenlange ervaring met juristen en opdrachtgevers die voor dezelfde dilemma’s stonden. Plezier in ons werk en de overtuiging dat wij een toegevoegde waarde hebben binnen de juridische arbeidsmarktbemiddeling dragen bij aan ons succes. Met onze manier van werken zijn wij niet gebaat bij een kortetermijnoplossing. 

Vanwege het aantrekken van de arbeidsmarkt, voor ervaren juristen en advocaten, zijn wij ter uitbreiding van ons team op zoek naar een;

(Ervaren) Consultant

Bij ISLEGAL werken de collega's intensief samen en waar mogelijk inventariseren we functies bij onze opdrachtgevers gezamenlijk. Met je collega's zorg je voor een succesvolle invulling van een vacature. Je voert zelfstandig gesprekken met potentiele kandidaten en zorgt voor de verwerking van het gesprek in onze database. ISLEGALwerkt steeds vaker voor internationale klanten hierdoor is goede beheersing van de Engelse staal een pré. Hiernaast breng je continu de markt in kaart en identificeer je interessante kandidaten.

Profiel consultant

  • Afgeronde HBO of WO opleiding, bij voorkeur Rechten of binnen het HR domein
  • Opgedane relevante werkervaring binnen het bedrijfsleven of de advocatuur
  • In staat om zelfstandig een selectiegesprek te voeren
  • Goede communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift in het Nederlands en het Engels
  • Humor en een goed relativeringsvermogen zijn een vereiste

Het aanbod

Je maakt onderdeel uit van een hecht team dat intensief samenwerkt. ISLEGAL biedt een marktconforme beloning en een werkplek met uitzicht op de sintelbaan van het Olympisch Stadion.

Interesse

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Nick Spenkelink: nickspenkelink@islegal.nl / +31 6 10 98 76 19 of Remco Abeln: remcoabeln@islegal.nl / +31 6 46 86 29 49. 
Direct solliciteren kan ook door op onderstaande knop te drukken. Vertrouwelijke behandeling is vanzelfsprekend gegarandeerd. 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Bedrijfsleven, Overig