Gevorderd stagiair(e) / beginnend advocaat-medewerker personen- en familierecht

ADVOCATEN MET AMBITIE WERKEN BIJ VAN VEEN

De ene dag sta je een cliënt bij in een echtscheidings- of alimentatieprocedure, de andere dag adviseer je over de afwikkeling van huwelijkse voorwaarden of de gevolgen voor een onderneming. De dag erna geef je een seminar over een actueel onderwerp. Zo bouw je van dag tot dag je eigen praktijk steeds verder op. Dat is Van Veen: ondernemen als advocaat. Werken bij ons op kantoor betekent de vrijheid krijgen om te ontwikkelen en te groeien. Je scherpen aan collega-advocaten die niet stilzitten, maar buiten gebaande kaders denken en zoeken naar mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Van Veen advocaten is een full-service advocatenkantoor in Ede. Wij zijn met zeventien advocaten, achttien secretaresses en ander ondersteunend personeel, zoals een ICT-manager, een kennismanager en een marketing- en communicatiemedewerker, een belangrijke speler in de regio. Onze advocaten doen alles om het belang van de cliënt te dienen. Zij voelen zich verantwoordelijk om de goede afloop van de zaak te realiseren. In iedere zaak is iets te winnen.

Wie zijn je collega’s?

Je maakt in ieder geval deel uit van de sectie ‘personen- en familierecht’ die bestaat uit drie advocaten. Kenmerkend voor deze advocaten is professionaliteit en tegelijkertijd bieden zij de cliënt een luisterend oor. Binnen de sectie wordt nauw samengewerkt en tweewekelijks vindt er overleg plaats over jurisprudentie, vakbladen en zaken. De familierechtadvocaten zijn tevens mediators en aangesloten bij de specialisatievereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Ook behandelen zij erfrechtelijke kwesties.

Het is de bedoeling dat je naast de sectie ‘personen- en familierecht’ ook binnen een andere sectie werkzaam bent. Uiteraard zal dit in overleg met jou gebeuren. Het merendeel van de advocaten bij Van Veen heeft twee specialismen. Wij ervaren dit als een groot voordeel, omdat specialistische kennis van een ander rechtsgebied het eigen werkveld verbreedt en tot andere inzichten kan leiden.

Wie ben jij?

Jij bent jij en dat moet je vooral blijven. Uiteraard stellen wij wel een aantal eigenschappen op prijs. Allereerst ambitie. Je bent in staat om de vele mogelijkheden te benutten die er zijn om kennis en ervaring uit te bouwen. Ook ondernemerszin wordt gewaardeerd. Je snapt wat het is om zelfstandig aan het werk te gaan en je praktijk tot bloei te brengen. Het tonen van initiatief speelt hier een grote rol; je pakt actief zaken en kansen aan. Met een mooie combinatie van verantwoordelijkheidsgevoel en lef weet jij de cliënt te bedienen en de zaak tot een goed einde te brengen. Vol passie en bevlogenheid natuurlijk, waarbij je ook niet bang moet zijn voor de emotionele kant. Tot slot is gevoel voor humor ook niet onbelangrijk.

Dit mag je van ons verwachten

Als advocaat mag je bij ons rekenen op een informele werksfeer en prima secretariële ondersteuning. Je hebt een eigen werkkamer en je krijgt een iPhone en iPad van de zaak. We bieden een marktconform salaris met een goede bonusregeling. Als medewerker hoort ook een leaseauto tot de arbeidsvoorwaarden. Ontwikkelen via specialisatie wordt bij ons toegejuicht. De afronding daarvan wordt gevierd! We zijn daarnaast ook een warm kantoor waar door de week ruimte is voor een gezellig praatje en waar we op vrijdagmiddag even de boog ontspannen. Onze mensen zijn geen personeel, maar mensen met lief en leed. Dat snappen we heel goed.

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten van jou sportiviteit en de wil om jezelf steeds weer te verbeteren. Als het nodig is trek je voor de zaak een sprintje en in een andere zaak toon je uithoudingsvermogen. Naast het bijstaan van cliënten verzorg je trainingen en seminars om kennis te delen.

Dus… ben jij Van Veen?

Wij zijn benieuwd naar jou en wij zien dan ook graag een sollicitatiebrief met CV en cijferlijst tegemoet. Die mag je sturen naar solliciteren@vanveen.com. Een (online) screening en/of referentiecheck kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Door te solliciteren op de vacature geef je hier automatisch toestemming voor. Als je sollicitatie niet tot een aanstelling binnen Van Veen Advocaten leidt, dan worden je gegevens in beginsel vier (4) weken na het einde van de sollicitatieprocedure verwijderd. Voor meer informatie kun je rondkijken op onze website en socialmediakanalen. Natuurlijk mag je ook contact opnemen met onze kantoormanager, Otto Meijnen, door te bellen met (+31) 318 68 78 72.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker, Advocaat-Stagiair(e)