Jurist Bestuursrecht

Voor onze afdeling Rechtshulp op de vestiging Leusden zijn wij op zoek naar een Jurist Bestuursrecht

Functieomschrijving

Als rechtshulpverlener binnen deze vaksectie heb je te maken met een veelomvattend rechtsgebied. Je draait een rechtspraktijd met een grote verscheidenheid aan zaken. Je kunt hierbij met name denken aan allerlei geschillen op het gebied van Ruimtelijke Ordening, Milieurecht en geschillen op grond van de Algemene Wet bestuursrecht.

Functie-eisen

Voor deze functie zoeken wij een jurist die toe is aan een nieuwe uitdaging. Je hebt minimaal twee jaar relevente werkervaring die je bij voorkeur hebt opgedaan bij een juridische dienstverlener of bij een advocatenkantoor danwel een overheidsinstantie. Je bent klantgericht, analytisch sterk, maar altijd met gevoel voor een praktische oplossing. Uiteraard heb je je studie Nederlands Recht voltooid, beschik je over goede communicatieve vaardigheden en ben je bereid deel te nemen aan de permanente opleiding Rechtshulp.

Arbeidsvoorwaarden

  • Afhankelijk van werkervaring is de functie ingedeeld in schaal 7 of 8. Afhankelijk van je werkervaring vangt de functie aan bij € 2.300,- en heeft een maximum salaris van € 4.300,00 bruto per maand. Salarissen zijn gebaseerd op een 38 urige werkweek
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een open en informele werksfeer
  • Variabele werktijden behoren tot de mogelijkheden.

Onze verdere arbeidsvoorwaarden en werknemersvoordelen kun je vinden op Onze verdere arbeidsvoorwaarden en werknemersvoordelen kun je vinden op https://www.arag.nl/werken-bij/arbeidsvoorwaarden/

Contactinfo

Voor online solliciteren ga je naar www.arag.nl/vacatures.

Wil je alvorens te solliciteren eerst nog wat meer informatie, neem dan contact op met Jolien Klomp (HR Adviseur) telefoonnummer 033 – 434 2381.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch, Jurist