Advocaat-stagiair(e) (gevorderd) grondzaken

Benthem Gratama is een full service advocatenkantoor, onderscheidend door het hoge niveau van dienstverlening en betrokkenheid bij haar klanten, werknemers en de samenleving. In onze betrokkenheid opereren wij proactief, pragmatisch, snel en oplossingsgericht. Ter uitbreiding van ons agrarisch team zijn wij op zoek naar een

advocaat-stagiair(e) (gevorderd) grondzaken

Bedrijfsprofiel

Benthem Gratama is een middelgroot kantoor in Zwolle met tweeëntwintig advocaten, drie juristen en een bewindvoerder. Naast de traditionele bijstand bij juridische geschillen, profileren wij ons als strategisch-juridisch betrokken adviseur. Zowel intern als extern richten wij ons voornamelijk op Bouw & Vastgoed, Agrarisch & Grondzaken, Onderneming & Organisatie en Personen- en Familierecht. Binnen deze aandachtsgebieden bieden wij verschillende disciplines aan, waardoor wij onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn.

Wij zijn een no-nonsense kantoor met een informele en open werksfeer. Samenwerking is voor ons vanzelfsprekend en we zetten onze teamleden in op die onderdelen waar zij goed in zijn. Ons werk geeft ons plezier, voldoening en energie. Onze kennis en expertise is altijd up-to-date. Betrokkenheid bij de klant en kantoor vinden wij van groot belang. Wij informeren de klant op een begrijpelijke wijze. Samen met de klant bedenken we voor hem de beste oplossing en begeleiden wij hem bij het realiseren van zijn doel.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een jurist met ruime ervaring in grondzaken die graag in teamverband werkt. Je voelt je prettig bij de commerciële en klantgerichte aanpak van ons kantoor en draagt daaraan graag je steentje bij. Je ziet het als een uitdaging om juridische vraagstukken uit te zoeken, zaken voor te bereiden en samen met de advocaten uit het team het beste resultaat voor de klant te bereiken. Je hebt jouw eigen verantwoordelijkheid, durft die ook te nemen en jouw analytisch vermogen staat buiten kijf.

De sectie

Grond is schaars en velen willen wat met grond: natuur maken, standsvernieuwing en agrarisch gebruik. Wij staan grondgebruikers en grondeigenaren bij die met deze problemen worden geconfronteerd. We doen dit met een team van specialisten. Voor dit team zijn wij op zoek naar uitbreiding. Wij treden op voor klanten in heel Nederland.

Jouw profiel

 • Affiniteit met en mogelijk ervaring als jurist in grondzaken en (ruimtelijk) bestuursrecht
 • Communicatief en analytisch sterk
 • Enthousiasme
 • Resultaat- en klantgericht
 • Betrokken en een echte teamspeler
 • Affiniteit met agrarische zaken
 • Flexibel

Wij bieden

 • Een professionele en dynamische werkomgeving
 • Ruimte voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling/ruimte om je horizon te verbreden
 • Interessante en uitdagende opdrachten voor diverse opdrachtgevers
 • Een plaats in een team van enthousiaste sectie- en kantoorgenoten om mee samen te werken in een open en informele sfeer
 • Een marktconform salaris

Enthousiast geworden?

Neem voor meer informatie contact op met de heer mr. Jan Teun Fuller via tel. 038-4280077. Je kunt ook direct solliciteren door vóór 1 mei 2018 op de solliciteerknop te drukken of je cv en motivatiebrief per post te sturen naar:

Benthem Gratama advocaten

T.a.v. de heer mr. J.T. Fuller

Postbus 1036

8001 BA Zwolle


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat-Stagiair(e), Juridisch