Associate Corporate/M&A

Wat je gaat doen

Als Associate Corporate/M&A bij De Brauw Blackstone Westbroek treed je in dienst bij een van de meest vooraanstaande advocatenkantoren van Nederland. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de advisering van o.a. internationale corporates, financiële instellingen en private equity firms op het gebied van Corporate/M&A in de breedste zin van het woord. Binnen je dagelijkse werkzaamheden zul jij je bijvoorbeeld bezighouden met publieke- en private overnames, joint ventures, fusies, split-offs, divestments en overige corporate transacties. Je zult hierbij voortdurend samenwerken met je collega’s binnen de praktijkgroep en schakelt eveneens veelvuldig met collega’s van andere secties waaronder: Tax, Capital Markets, Finance & Restructuring, Financial Markets Regulation en het Notariaat. Bovendien heb je een coördinerende rol met betrekking tot nationale en internationale in-house counsels.

Jouw profiel

Je bent een ambitieuze advocaat die voortdurend op de deal gefocust is. Je bent klantgericht, hebt een sterk analytisch vermogen en je levert topkwaliteit. Bovendien heb je:

  • Een afgeronde universitaire opleiding Nederlands Recht;
  • Tussen de 4 en 8 jaar relevante werkervaring bij een vooraanstaand advocatenkantoor;
  • Gedegen ervaring met Corporate/M&A;
  • Uitstekende drafting skills;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Wat je van ons kunt verwachten

Als Associate Corporate/M&A bij De Brauw Blackstone Westbroek ben je werkzaam binnen de top van de advocatuur. Je krijgt de kans om internationale ervaring op te doen en het juridische vak op het hoogste niveau uit te oefenen. Bovendien krijg je een team vol ambitieuze (internationale) collega’s, een uitstekend salaris en uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Je werkomgeving

De Brauw Blakcstone Westbroek is een internationaal advocatenkantoor gevestigd in een prachtig, modern pand aan de Zuidas in Amsterdam. De praktijkgroep Corporate/M&A bestaat in totaal uit ongeveer 70 advocaten, waarvan 10 partners en 60 associates.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocaat, Advocatuur, Advocaat-medewerker