Assistant Company Secretary

Wat je gaat doen

Als Assistant Company Secretary bij LeasePlan Corporation N.V. zul je een brede functie vervullen. Je zult je hierbij enerzijds bezig houden met het assisteren van de Company Secretary bij het up to date houden en/of implementeren van o.a. corporate governance rules en interne policies. Daarnaast zorgen jullie er samen voor dat de corporate housekeeping van de LeasePlan Group gewaarborgd wordt. Binnen je dagelijkse werkzaamheden ben je bovendien verantwoordelijk voor het informeren van o.a. de Managing Board en Supervisory Board over belangrijke, externe ontwikkelingen. Naast de juridisch inhoudelijke werkzaamheden, zul je eveneens administratieve taken verrichten. Hierbij kun je denken aan het voorbereiden van de agenda voor een board meeting, het tijdig verkrijgen van handtekeningen voor belangrijke documenten of het boeken van vluchten voor leden van de Raad van Commissarissen. Je rapporteert direct aan de Company Secretary.

Jouw profiel

Je bent een enthousiaste jurist die stevig in zijn/haar schoenen staat. Je durft van jezelf te zeggen dat je het aan kunt om als vliegende keep te fungeren en vindt het leuk om ad hoc werkzaamheden op te pakken. Bovendien heb/ben jij:

  • Een afgeronde WO opleiding Nederlands recht;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de advocatuur of het bedrijfsleven;
  • Gedegen ervaring met Corporate law, Corporate Housekeeping en/of Corporate Governance;
  • Vloeiend in Nederlands en Engels in woord en geschrift.

Wat je van ons kunt verwachten

Als Assistant Company Secretary bij LeasePlan Corporation N.V. krijg je de kans om met veel eigen verantwoordelijkheid binnen een dynamische werkomgeving aan de slag te gaan. Je krijgt de mogelijkheid om op hoog niveau te opereren samen met professionele, ambitieuze collega’s. Bovendien krijg je:

  • Een marktconform salaris;
  • Een dertiende maand;
  • Een goed pensioen;
  • Uitgebreide opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Je werkomgeving

LeasePlan Corporation N.V. is een van de grootste leasemaatschappijen van de wereld. Het hoofdkantoor is gevestigd in een prachtig kantoor aan de Amsterdamse Zuidas. LeasePlan Corporation N.V. is momenteel actief in 32 landen. Binnen alle vestigingen ligt een sterke focus op innovatie en op duurzame businessmodellen en – producten.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Bedrijfsleven, Juridisch medewerker, Jurist