Bedrijfsjurist / Legal Counsel

Vanwege de toenemende complexiteit van de projecten, zowel in de prekwalificatie, de voorbereiding als de uitvoering zoeken wij voor Joh. Mourik & Co. Holding B.V., locatie Botlek-Rotterdam, een ervaren, breed georiënteerde bedrijfsjurist/legal counsel (fulltime). 

Je werkzaamheden

Voor bestaande en toekomstige samenwerkingen met hoogwaardige klanten zoeken wij een kandidaat die beschikt over een academisch werk- en denkniveau en in staat is een brug te slaan tussen enerzijds de complexe problematiek van onze klanten en anderzijds de efficiënte en doelgerichte no-nonsense bedrijfscultuur binnen Mourik.

Je bent in staat om op een heldere, praktische manier de juridische problematiek van projecten, prekwalificaties en contractzaken te begeleiden. Hierbij kun je ook te maken krijgen met internationale zaken. Ontwikkelingen en jurisprudentie dien je met het juiste commerciële gevoel te vertalen in juridische consequenties, met inachtneming van bestaande en inspelend op toekomstige regelgeving.

Je profiel

Je hebt een afgeronde universitaire rechtenstudie (bij voorkeur privaatrecht) en beschikt over circa 5 jaar ervaring in soortgelijke werkzaamheden. Daarbij heb je brede ervaring met commerciële Engelstalige contracten. Je beheerst de Engelse taal uitstekend, je bent flexibel, creatief, initiatiefrijk en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in teamverband functioneren en heb je gevoel voor bestuurlijke verhoudingen c.q. belangen, zowel intern als extern. Ten slotte ben je resultaatgericht en beschik je over voldoende overtuigingskracht.

Over Mourik

Mourik is een Hollands familiebedrijf met meer dan 85 jaar ervaring. Mourik is tegelijkertijd een internationaal concern met een omzet van circa 450 miljoen euro in de sectoren infrastructuur, (petro)chemie, bouw, energie en milieu. Onze projecten hebben vaak een multidisciplinair karakter en omvatten de vakgebieden industrieel onderhoud, nieuwbouw, civiel, milieu, werktuigbouw en elektrotechniek.

Ons aanbod
Naast een goed salaris en een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden bieden wij een uitdagende werkomgeving met een grote mate van zelfstandigheid. Je krijgt ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling in een professionele maar informele sfeer.

Neem voor meer informatie contact op met Bas Pruijmboom, Manager Personeel & Organisatie, 06-22 66 30 00 of Pauline Kooijman, Bedrijfsjurist, 0184-66 72 34.   

Reageren
Stuur je sollicitatie voorzien van cv. Gebruik hiervoor het sollicitatieformulier op www.werkenbijmourik.com.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bouw/Installatie/Infrastructuur, Bedrijfsjurist, Industrie/Techniek, Legal Counsel