Advocaat Medewerker Gezondheidsrecht

Holla Advocaten

Holla Advocaten is een advocatenkantoor dat zich heeft gespecialiseerd in dienstverlening voor grotere ondernemingen, MKB-bedrijven, overheden, not-for-profit organisaties, waaronder zorginstellingen en individuele zorgverleners. Holla Advocaten behoort tot de top 30 van grootste advocatenkantoren van Nederland.

Bij Holla Advocaten nemen wij het Hoogstpersoonlijk. Dit betekent dat onze advocaten betrokken zijn bij hun cliënten en zij nauw met hen samenwerken. Wij zijn vaak de juridische sparringpartner voor onze cliënten. Wie zich thuis voelt in een ondernemende werkomgeving waar een persoonlijke benadering voorop staat, is bij Holla Advocaten op zijn plek!

Momenteel hebben we een vacature voor een Advocaat-medewerker Gezondheidsrecht, standplaats Eindhoven.

De Business Unit Gezondheidsrecht

Binnen ons kantoor werken we in Business Units, ingedeeld per rechtsgebied. De Business Unit Gezondheidsrecht richt zich voornamelijk op het adviseren van zorginstellingen en individuele zorgverleners met betrekking tot organisatie en inrichting van de zorg, samenwerking, kwaliteit van zorg  en individuele patiëntenrechten. Zo nodig voeren we daar ook procedures over. Een deel van de praktijk bestaat uit het voeren van tuchtrechtelijke procedures. Er is een forse overlap met ondernemingsrechtelijke vraagstukken in de zorg.

Wat verwachten wij?

Jij weet jouw collega’s te enthousiasmeren voor jouw ideeën en initiatieven. Je kunt goed plannen en organiseren en je kunt in meerdere projecten gelijktijdig werken. Uiteraard ben je deskundig op je vakgebied en sterk in woord en geschrift. Je hebt de ambitie je kennis verder te ontwikkelen in het gezondheidsrecht. Je weet de gestelde doelen met succes te realiseren. Je bent ondernemend en draagt op actieve wijze bij aan de ontwikkeling en uitbreiding van onze praktijk en draait zo snel mogelijk volwaardig mee in ons team.

De advocaat-medewerker die wij zoeken:

  • heeft minimaal 5 jaar werkervaring;
  • heeft aantoonbare ervaring op het gebied van gezondheidsrecht;
  • ervaring met ondernemingsrecht in de zorg is een pré;
  • heeft een zakelijk voorkomen en gevoel voor commercie;
  • gaat voor het belang van de cliënten en is sociaal vaardig;
  • beschikt over een praktische en doelgerichte insteek;
  • toont initiatief en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Wat mag je van ons verwachten?

Onze hoogstpersoonlijke aanpak klinkt ook door in de manier waarop we met onze medewerkers omgaan. Daarbij mag je veel van ons verwachten. Eenmaal binnen bij Holla volg je regelmatig interne en externe cursussen voor het uitbreiden en onderhouden van je juridische kennis. We stimuleren en ondersteunen je bij het volgen van een specialisatieopleiding. Naast vakinhoudelijke cursussen, besteden we in ons hoogwaardige opleidingsprogramma ‘De Holla Academy’ aandacht aan vaardigheidstrainingen op maat.

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en een informele werkomgeving waarin betrokken collega's een prettig team vormen.

Solliciteren?

Spreekt onze hoogstpersoonlijke aanpak je aan en ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief, CV, cijferlijsten (bachelor en master) en eventueel beschikbare schriftelijke getuigschriften en/of stagebeoordeling(en) via onze website www.binnenbijholla.nl aan de afdeling HR. Direct solliciteren? Klik HIER. In geval van vragen kun je contact opnemen met de afdeling HR via telefoonnummer 088 44 02 400 of mail naar hr@holla.nl.

De inschrijving voor deze vacature sluit 13 mei 2018.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker