Secretaresse / administratief medewerkster

De Raad van de Orde van Advocaten in het arrondissement Gelderland zoekt per 1 juli a.s. voor het Bureau van de Orde, gevestigd in Arnhem, een

SECRETARESSE / ADMINISTRATIEF MEDEWERKSTER

 voor 32 uur per week

Het Bureau van de Orde van Advocaten draagt zorg voor de secretariële en administratieve ondersteuning van de Raad van de Orde en haar voorzitter, de Deken. Daarnaast verschaft het Bureau informatie aan advocaten en heeft zij een publieksfunctie door het verschaffen van informatie aan cliënten van advocaten en aan rechtzoekenden.

Wij zoeken een open en enthousiaste collega, accuraat en betrouwbaar en met gevoel voor humor. Wij werken in een klein team; een collegiale instelling is daarom erg belangrijk.

Wij verwachten van kandidaten dat ze een (secretariële dan wel administratieve) MBO-opleiding hebben afgerond en dat ze beschikken over ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring binnen de advocatuur is gewenst. Kandidaten dienen de Nederlandse taal uitstekend te beheersen.

Schriftelijke reacties, voorzien van een CV en foto,  kunnen uiterlijk 21 mei 2018 worden gezonden aan het e-mailadres van het Bureau van de Orde van Advocaten, t.a.v. mevrouw mr. M-L.A.J. Hoppenbrouwers, adjunct-secretaris / directeur Bureau van de Orde van Advocaten: info@ordegelderland.nl. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen, per e-mail of telefonisch (026–3890766).


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Juridisch secretaresse