Juridisch Adviseur

Juridisch adviseur
24 tot 32 uur per week

Vereniging Eigen Huis behoort met ruim 750.000 leden tot de grootste consumentenorganisaties van Nederland en is de enige die opkomt voor de belangen van (toekomstige) woningbezitters. Betrokken, deskundig en vasthoudend stellen we misstanden aan de kaak en versterken we de positie van huiseigenaren met informatie, advies en aantrekkelijke producten en diensten.

Leden van Vereniging Eigen Huis kunnen bij ons Informatie & Adviescentrum terecht met al hun vragen, problemen en informatieverzoeken die te maken hebben met de koop, verkoop, het bouwen of het bezit van een eigen woning. Je werkt dus op een breed juridisch terrein, van burenrecht tot bouwzaken, van VvE-recht tot planschade.

De functie
Als juridisch adviseur binnen ons Informatie & Adviescentrum ben je verantwoordelijk voor het telefonisch te woord staan van onze leden bij hun juridische vraagstukken. Je behartigt hun belangen op basis van begeleiding, ondersteuning en juridisch/praktisch advies. Waar mogelijk informeer je hen over de producten en diensten die Vereniging Eigen Huis heeft ontwikkeld voor haar leden. Op deze manier kunnen we ons motto ‘Sta sterker’ waarmaken. Samen met je collega’s werk je mee aan het behalen van de afdelingsresultaten en signaleer je kansen voor onze leden en organisatie. 

Wie ben jij?
Een enthousiaste, proactieve en flexibele collega die vanuit passie en deskundigheid onze leden telefonisch te woord staat. Je bent in staat om snel tot de kern te komen, de vraag achter de vraag te signaleren, denkt mee in kansen voor onze leden, kunt goed zelfstandig werken, maar weet ook waar je grenzen liggen. Een klantgerichte betrokken professional voor wie het bieden van service en kwaliteit een vanzelfsprekendheid is.

Je beschikt over een (bijna afgeronde) universitaire of hbo-studie Rechten, bij voorkeur richting privaatrecht, bestuursrecht en/of notarieel recht. Je beschikt over relevante werkervaring op het gebied van juridisch advies met betrekking tot wonen, nieuwbouw, die je bijvoorbeeld hebt opgedaan bij een advocatenkantoor, notariskantoor, rechtsbijstandsverzekeraar of rechtswinkel.

Wat bieden wij? 
Een afwisselende functie in een inspirerende en dynamische omgeving waarbij je actief kunt zijn op een maatschappelijk relevant terrein. Een goede balans tussen werk en privé. Het salaris ligt tussen € 2.289,- en € 3.537,- bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek. Het betreft een functie voor 24 tot 32 uur per week, waarbij wij flexibiliteit in de werktijden kunnen aanbieden (tussen 09.00 en 21.15 uur). Bij aanvang van de werkzaamheden volg je eerst een basis- en een juridische opleiding. Verloning zal plaatsvinden via het uitzendbureau.

Interesse?
Wil je meer informatie over deze functie, neem dan contact op met Bianca Nieuwenhuis, teamleider juridisch advies, te bereiken op 06-38756065. Kijk voor meer informatie over onze organisatie op www.werkenbijeigenhuis.nl.

Enthousiast?
Enthousiast geworden van bovenstaande omschrijving? En wil je werken bij een dynamische vereniging met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Dienstverlening algemeen, Juridisch medewerker, Non-profit/Persoonlijke dienstverlening, Notarieel medewerker