Jurist

De Functie
Als Jurist bij de EO volg jij de vele ontwikkelingen op het gebied van het privacyrecht op de voet en de gevolgen ervan weet je toe te passen in je dagelijks werk. Je bedient met jouw kennis de verschillende afdelingen binnen de organisatie. Hiernaast vervul je taken in de algemene juridische advisering. Een brede juridische uitdaging met een zeer actueel thema in een professionele en dynamische omgeving.

De ideale kandidaat

  • Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Nederlands recht (civielrechtelijke richting);
  • Je hebt kennis van en ervaring met privacyrecht;
  • Je bent communicatief en sociaalvaardig;
  • Je bent proactief en presteert goed in een dynamische omgeving;
  • Je bent een teamplayer die efficiënt en doelgericht werkt;
  • Je bent een overtuigd christen en staat van harte achter de doelstelling van de EO.

De EO
De EO is een eigentijds mediabedrijf en maakt deel uit van het publieke bestel. Verhalen vertellen is ons vak en de missie is om de mooiste verhalen te vertellen over God en het volgen van Jezus. Dat is al 50 jaar de basis om te bouwen aan de samenleving. Dat doet de EO door programma’s op televisie en radio en via bladen, internet en evenementen. Bij de EO wil men niet alleen praten over geloof, maar het ook vooral in de praktijk brengen en de verbinding zoeken met mensen die niet geloven. De EO doet dat met ongeveer 370 enthousiaste professionals in een inspirerend en innovatief werkklimaat met laagdrempelige bedrijfscultuur.

Arbeidsvoorwaarden
Deze functie is ingedeeld in salarisklasse H van de CAO Omroeppersoneel. Afhankelijk van je ervaring ligt dit tussen € 3.043,- en € 4.786,- op basis van een 36-urige werkweek. Bekijk hier de arbeidsvoorwaarden van de EO.

Solliciteren
Tot 17 mei 2018 kun je online solliciteren op deze baan. Wil je meer informatie, neem dan gerust contact op met Janneke Koorevaar - van Atten op 06 22692918.


Vergelijkbare zoekopdrachten: ICT/Communicatie/Media, Jurist