Senior Jurist

Word jij onze nieuwe

Senior Jurist

(1,0 fte)

De afdeling bestuurs- en directieondersteuning (BDO) is een dynamische afdeling met verschillende taken, die door de medewerkers in collegiale samenwerking en grote betrokkenheid worden uitgevoerd. De aandacht van BDO gaat uit naar de kwaliteit van de organisatie en het politiek bestuurlijk terrein. Voorbeelden daarvan zijn aandachtsgebieden veiligheid, kwaliteit van het Openbaar Bestuur en organisatieontwikkeling. Onze beleidsmedewerkers staan de Gedeputeerde Staten op de verschillende bestuur- en beleidsterreinen bij. Onze juristen geven advies en nemen deel aan organisatie brede projecten. Daarnaast coördineren zij bezwaar- en beroepsprocedures.

Jouw toekomstige baan:
Jij gaat onder andere aan de slag met de Wet bescherming persoonsgegevens, algemene verordening gegevensbescherming, de Wet openbaarheid van bestuur, Wet open overheid en Informatieveiligheid. Als onze nieuwe jurist volg je actief de ontwikkelingen m.b.t. genoemde wetgeving. Daarnaast ontwikkel je beleid en procedures en geef je advies en informatie over toepassing van de wetgeving. Ook behandel je de binnenkomende WOB verzoeken en stel je bewerkersovereenkomsten op. Tot slot neem je deel aan projecten. 

Wat breng je mee:
Je bent een proactieve senior jurist en in staat om zelfstandig en zorgvuldig te werken. Je bent flexibel, sterk in probleemanalyse en kunt omgaan met tijdsdruk. Als jurist ben je zonder meer klant- en resultaatgericht en kun je snel schakelen. Vanzelfsprekend beschik je over competenties als analytisch vermogen en een goede schrijfvaardigheid. Je hebt ruime kennis van en ervaring met het algemeen bestuursrecht. Ervaring met WOB en met privacywetgeving is een pré. Je hebt een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur wo Nederlands Recht. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt ervaring met beleidsprocessen en beleidsmatige advisering. 

Wat bieden wij jou:

  • Uitdagend werk, leuke collega’s en een dynamische omgeving
  • Een organisatie met een relatief kleine omvang en een informeel karakter
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt minimaal € 3.746,99 en maximaal € 5.352,83 bruto per maand (schaal 12) bij een 36-urige werkweek
  • Een dienstverband voor 1 jaar met bij goed functioneren uitzicht op een vaste baan
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het Individuele Keuze Budget van circa 22% bovenop je maandelijkse salaris, waarmee je onder andere extra verlof kunt kopen, een uitstekende pensioenregeling, tegemoetkoming in de ziektekosten en iPad van de zaak
  • Je werkplek ligt op 2 minuten lopen vanaf station Lelystad, en elke medewerker ontvangt een NS Businesscard


Meer informatie en reageren:
Wil jij je talenten inzetten bij provincie Flevoland? Reageer dan vóór 4 mei 2018 via het sollicitatiepagina. Voor meer informatie kun je terecht bij Maria Overmars, afdelingshoofd BDO, via 0320 - 265 799. 
 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch medewerker, Overheid