Medewerker helpdesk (4 dagen)

Stichting PVP, vertrouwenspersonen in de zorg, is een landelijke stichting die zich ten doel stelt ggz-cliënten advies en bijstand te verlenen bij de handhaving van hun rechten. De stichting heeft ongeveer 55 patiëntenvertrouwenspersonen in dienst die werkzaam zijn binnen ggz-instellingen in heel Nederland. Ter ondersteuning daarvan werken ca. 15 medewerkers op het landelijk bureau in Utrecht. Daar is ook de helpdesk gevestigd, die cliënten telefonisch bijstand verleent aan ambulante cliënten en aan opgenomen cliënten waarvan de patiëntenvertrouwenspersoon van de instelling afwezig is.

In verband met invulling van ons helpdeskteam is de stichting op zoek naar een tijdelijke

Medewerker helpdesk (4 dagen per week)

De functie

Je staat cliënten telefonisch te woord en handelt zoveel mogelijk hun vragen en klachten af of verwijst door naar de eigen patiëntenvertrouwenspersoon van de cliënt. Daarnaast beantwoord je vragen die worden gesteld aan het Informatiepunt Dwang in de Zorg, handel je binnenkomende e-mails af en leg je patiëntendossiers aan in ons registratiesysteem (Rapp). Je werkt altijd samen met een collega en je rapporteert aan de manager van de helpdesk.

Het gaat om een tijdelijke functie tot 1 januari 2020. De dagen waarop gewerkt wordt, worden in overleg met de manager van de helpdesk vastgesteld. De helpdesk is op weekdagen geopend van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdagen van 13.00 tot 16.00 uur.

Wat vragen wij?

Je hebt een afgeronde HBO of academische opleiding, bij voorkeur in Gezondheidsrecht en enkele jaren werkervaring. Mocht je hierover niet beschikken, dan heb je tenminste ervaring met de juridische vraagstukken op het gebied van de Wet Bopz en/of met de doelgroep, zodat je de benodigde kennis snel kunt opbouwen. Op basis van de ervaring en/of kennis zal zo nodig aanvullende scholing worden gegeven.

Je staat stevig in je schoenen, beschikt over probleemoplossend vermogen, empathie, tact en een goede luistervaardigheid. Daarnaast ben je bekend met het Office pakket (Word, Excel, Outlook) en ben je voldoende vaardig met de computer om je het registratiesysteem eigen te maken.

Arbeidsvoorwaarden

Op deze functie is de cao-ggz van toepassing, met een inschaling in FWG50. Er zal een tijdelijke arbeidsovereenkomst worden afgesloten. Wanneer er een nieuwe interne opleiding voor patiëntenvertrouwenspersonen gaat starten, bestaat de mogelijkheid om hierop te solliciteren. Standplaats is Utrecht. De reiskostenregeling van de stichting is van toepassing.  

Heb je interesse?

Dan kun solliciteren via de button links op deze pagina. Daarbij is het volgende belangrijk:

  • Heb je vragen? Bel dan op werkdagen tussen 9 en 10 uur naar 030-2718353.
  • Je kunt je sollicitatiebrief richten aan Caroline van Schaardenburg, P&O adviseur.
  • Meer informatie over de Stichting PVP is te vinden op de website: www.pvp.nl
  • Alleen sollicitaties met een duidelijke motivatie worden in behandeling genomen.
  • Mocht je vakantieplannen hebben in de komende maanden, wil je dit dan in je brief vermelden?
  • Sluitingsdatum van de vacature is 11 mei 2018.
  • We streven ernaar om uiterlijk 18 mei 2018 een reactie op je sollicitatie te geven.
  • De gesprekken zullen plaatsvinden op 22 en/of 23 mei 2018.
  • Het afnemen van een PPA (Persoonlijke Profiel Analyse) maakt deel uit van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Gezondheidszorg/Welzijn, Overig