Kandidaat-notaris Vastgoed en Familierecht

Wil jij als kandidaat-notaris werken bij een groot kantoor? En wil je particulieren en ondernemers bijstaan in het vastgoed en familierecht? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?
Je houdt je bezig met de overdracht van woningen, het vestigen van hypotheekrechten en andere zakelijke rechten. Verder ben je actief op het gebied van het familierecht. Denk daarbij aan het opstellen van samenlevingsovereenkomsten, (levens)testamenten en huwelijkse voorwaarden. Kortom: een mooie mix tussen algemeen vastgoed en familierecht.

Waar ga je werken?
Je gaat onderdeel uitmaken van de sectie Overheid & Vastgoed in Nijmegen. Jouw directe collega’s op het notariaat zijn een notaris (Bas), een senior kandidaat-notaris (Inge) en een senior juridisch medewerker (Martijn). Verder heb je veel contact met de advocaat-collega’s op jouw sectie, want bij Dirkzwager zijn advocatuur en notariaat geïntegreerd. Daarnaast is er ook veel contact met notariële collega’s buiten jouw sectie.

Wie ben je?
Je bent klaar met studeren en hebt zin om aan de slag te gaan. Je houdt van samenwerken en hecht waarde aan een fijne sfeer. Je vindt het leuk om in een wat kleinere setting te werken en krijgt energie van het helpen van cliënten. Je herkent je als persoon in de woorden nuchter en realistisch. Bij voorkeur heb je enige affiniteit met de ‘zuidelijke markt’ en de regio Nijmegen. Ook als je al ervaring hebt als kandidaat-notaris nodigen we je van harte uit om te reageren.

Arbeidsvoorwaarden
Bij een uitdagende functie horen goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt van ons verwachten:

- een contract voor de duur van drie jaar;
- als kandidaat-notaris start je in je eerste jaar met een salaris van  € 3.172,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (prijspeil 2018, excl. 8% vakantietoeslag);
- een goede pensioenregeling;
- een vaste onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding;
- 28 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
- een laptop en een mobiele telefoon;
- veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Zowel in de verplichte notariële beroepsopleiding als binnen onze eigen Dirkzwager Academy.

Meer informatie of solliciteren?
Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Bas Bookelmann, notaris op de sectie Overheid & Vastgoed. Je bereikt Bas op telefoonnummer: 024-381 27 34.

Wil je solliciteren? Klik dan op de gele solliciteerbutton naast deze vacature. Richt je motivatiebrief aan Petra Kiphardt (manager P&O). Wij kijken uit naar je sollicitatie.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Kandidaat-notaris