Junior Adviseur

Ben jij als jurist met je Master (bijna) op zak geïnteresseerd in een baan waarin al je talenten tot hun recht komen? Een omgeving waar je naar hartenlust niet alleen de diepte maar ook de breedte kunt verkennen? Lees snel verder!

Proof Adviseurs heeft voor de vestiging te Bunnik twee vacatures voor de functie van

Junior Adviseur

Wat ga je doen?
Samenwerkingsverbanden tussen (semi)overheidsinstanties vragen om een bijzondere aanpak. Die moeten niet alleen juridisch goed dichtgetimmerd zijn, ze moeten in de praktijk ook wérken. De samenwerkingsspecialisten van PROOF Adviseurs brengen de bestuurlijk-juridische kennis, jarenlange ervaring en creativiteit mee die hiervoor nodig zijn – plus de drive om echt door te zoeken tot er een oplossing is gevonden die perfect past bij wat de klant wil en nodig heeft. 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een vrolijke, flexibele, T-shaped professionals die houden van verbinden en belangen afwegen, en affiniteit hebben met het publieke domein. Ben jij analytisch sterk, creatief en oplossingsgericht? Ben je meer dan een beetje geïnteresseerd in maatschappelijke vraagstukken en staats- en bestuursrecht? Lijkt het je bovendien leuk om op maandag de krenten uit de pap te kunnen pikken en de leukste opdrachten te claimen, en wil je niets liever dan je mouwen opstropen om mee te bouwen aan een jonge organisatie die sterk in ontwikkeling is? Zoals ze in het Engels zeggen: the proof of the pudding is in the eating. Als jij je herkent in dit profiel, nodigen we je graag uit om te komen proeven hoe heerlijk werk kan zijn! 

Hier ga je werken
PROOF Adviseurs is een jong organisatieadviesbureau met een gedegen ervaring. Onze advies-, onderzoeks- en trainingsopdrachten hebben een bestuurlijk-juridische invalshoek. Samenwerkingsvraagstukken tussen publieke organisaties en de vormgeving van publieke organisaties zijn onze bijzondere expertise. 

Ons aanbod
Wij bieden je een dienstverband van een jaar, voor ten minste 32 uur per week in een groeiende organisatie met een informele cultuur en volop mogelijkheden om door te groeien in het bestuurlijk-juridische vak in inhoudelijk uitdagende opdrachten. Daarna bestaat de mogelijkheid van een vast dienstverband. Natuurlijk bieden we marktconforme arbeidsvoorwaarden. 

Informatie
Meer informatie over PROOF Adviseurs vind je op www.werkenbijproofadviseurs.nl. Voor meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Laura Huntjens via 085-0471007 of laura@proofadviseurs.nl

Heb je interesse?
Wij ontvangen je cv en sollicitatiebrief graag via www.werkenbijproofadviseurs.nl.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Juridisch Adviseur, Juridisch, Legal, Maatschappelijk, Staatsrecht, Bestuursrecht, Recht 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch, Jurist