Senior Adviseur

Ben jij een initiatiefrijke procesmanager met ruime ervaring op het gebied van samenwerking en de (semi)publieke sector? En wil je je 21st-century leadership skills inzetten voor een carrièrestap waar je alleen maar vrolijk van kunt worden? Lees dan snel verder!

Proof Adviseurs heeft voor de vestiging te Bunnik twee vacatures voor de functie van

Senior Adviseur

Wat ga je doen?
Samenwerkingsverbanden tussen (semi)overheidsinstanties vragen om een bijzondere aanpak. Die moeten niet alleen juridisch goed dichtgetimmerd zijn, ze moeten in de praktijk ook wérken. De samenwerkingsspecialisten van PROOF Adviseurs brengen de bestuurlijk-juridische kennis, jarenlange ervaring en creativiteit mee die hiervoor nodig zijn – plus de drive om echt door te zoeken tot er een oplossing is gevonden die perfect past bij wat de klant wil en nodig heeft. 

Wie zoeken wij?
Bij PROOF Adviseurs zetten we zowel diepte- als breedteskills in en verdelen we de taken naar ieders talent en voorkeur. De senior adviseurs die we zoeken hebben een achtergrond op WO-niveau in een juridische, bestuurskundige, politicologische of (bedrijfs)economische richting. Je beschikt over een eigen netwerk waar je opdrachten uit kunt genereren, en je bent een kei in het koppelen van bestuurlijke, procesmatige en juridische belangen. We zoeken stressbestendige mensenmensen die affiniteit hebben met het publieke domein en het heerlijk vinden om structureel onderweg te zijn naar klanten. Houd jij van verbinden en wil je graag meebouwen aan een sterk groeiende, dynamische organisatie? Ben je eigengereid maar ook flexibel, creatief, analytisch sterk en oplossingsgericht? Dan ben je bij PROOF meer dan welkom! 

Ons aanbod
Wij bieden je een dienstverband van een jaar, voor ten minste 32 uur per week in een jonge organisatie met een informele cultuur en volop mogelijkheden om door te groeien in het bestuurlijk-juridische vak in inhoudelijk uitdagende opdrachten. Daarna bestaat de mogelijkheid van een vast dienstverband. Natuurlijk bieden we marktconforme arbeidsvoorwaarden. 

Informatie
Meer informatie over PROOF Adviseurs vind je op www.werkenbijproofadviseurs.nl. Voor meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Laura Huntjens via 085-0471007 of laura@proofadviseurs.nl

Heb je interesse?
Wij ontvangen je cv en sollicitatiebrief graag via www.werkenbijproofadviseurs.nl.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Juridisch Adviseur, Juridisch, Legal, Juridische, Bestuurskundige, Politicologische, Bedrijfseconomisch, Recht, Bestuurlijk, Publieke Domein, Organisatieadviseur, Procesbegeleiding 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch, Jurist