Advocaat Stagiair Vastgoed

Over Van Till advocaten
Van Till advocaten is een middelgroot, fullservice advocatenkantoor met gemotiveerde en betrokken medewerkers. Wij hechten grote waarde aan onze cliënten en adviseren en ondersteunen zowel grotere als kleinere organisaties in binnen- en buitenland.
Onze dienstverlening typeert zich door hoogwaardig juridisch advies met een persoonlijke benadering. Voor onze sectie vastgoed zoeken wij versterking door een ambitieuze advocaat-stagiaire.

Advocaat-stagiaire vastgoed

Wil jij bij een dynamisch advocatenkantoor werken in Amsterdam en bij alle aspecten van het vastgoedrecht betrokken zijn? Heb jij tijdens jouw studie kennis gemaakt met de praktijk van een advocatenkantoor en aantoonbare ervaring/belangstelling? Ben je een teamspeler met een serviceverlenende, commerciële instelling en analytisch sterk? 

Dan is dit een interessante baan voor jou!

De praktijk

Binnen een hecht en enthousiast team leer jij van een ervaren advocaat alle aspecten van het vastgoed- en huurrecht. Naast de goede begeleiding en uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden draai je direct mee in een afwisselende praktijk.

Kwalificaties

  • Afgestudeerd met (zeer) goede studieresultaten
  • Aantoonbare ervaring met/belangstelling voor vastgoed
  • Ervaring met onze overige rechtsgebieden is een pre
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Goede beheersing van een andere Europese taal, bij voorkeur Frans en/of Duits
  • Teamspeler
  • Creatief en oplossingsgericht

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een marktconform salaris en uitstekende groei- en ontwikkelingsmogelijkheden. 

Informatie/contact

Voor meer informatie of vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Stefan Dalmolen, partner bij Van Till advocaten. E-mail: sollicitatie@vantill.nl.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e)