Advocaat-medewerker

Fort Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam. Wij zijn gespecialiseerd in ondernemingsrecht, vastgoedrecht, insolventierecht, franchiserecht, bestuursrecht en arbeidsrecht. Wij geloven in een specialistische aanpak. Daarnaast werken onze advocaten van verschillende secties in multidisciplinaire zaken intensief met elkaar samen om het beste resultaat te behalen voor onze nationale en internationale cliënten.

Wie zoeken wij?

De advocaten van onze sectie Corporate & Commercial Litigation adviseren en procederen op het gebied van vennootschaps- en rechtspersonenrecht en commerciële contracten.

Ter versterking van ons team zoeken wij een gedreven, enthousiaste advocaat met circa 3 tot 7 jaar (proces)ervaring met de ambitie om te groeien. Je hebt een specialisatieopleiding gevolgd of wenst deze te zijner tijd te volgen. Je bent in staat om zelfstandig te werken binnen een brede ondernemingsrechtelijke procespraktijk in nauwe samenwerking met de andere advocaten in het team. Daarnaast deel je kennis en sta je open voor feedback om jezelf op persoonlijk en professioneel vlak verder te ontwikkelen.

De advocaat-medewerker die wij zoeken

  • heeft 3 – 7 jaar ervaring, waaronder proceservaring
  • is communicatief en analytisch
  • heeft een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • beschikt over daadkracht, ambitie en talent

Heb je na het lezen van deze omschrijving interesse? Solliciteer direct door jouw motivatiebrief en cv te e-mailen naar Carolien Bonsma via bonsma@fortadvocaten.nl.  Voor meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Berth Brouwer via brouwer@fortadvocaten.nl of tel. 020 – 664 5111.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-medewerker