Jurist Ruimtelijke Ordening

Als jurist ruimtelijke ordening ben je de specialist op het gebied van ruimtelijke ontwikkeling en bestuursrecht. Het ruimtelijk bestuursrecht is dynamisch en aan verandering onderhevig. Met jouw expertise ben jij de aangewezen juridisch adviseur die hier orde in gaat brengen.

Over deze functie

Jouw stap naar Brunel opent deuren voor jou als jurist ruimtelijke ordening bij toonaangevende organisaties. Organisaties zoals gemeenten, waterschappen, omgevingsdiensten, provincies of de (Rijks)overheid. Hier deel jij tijdens boeiende projecten je kennis en waar nodig krijg je de gelegenheid nog meer kennis op te doen. Met jouw resultaatgerichtheid en kennis van ruimtelijke ontwikkeling en handhaving ben jij het aanspreekpunt als het gaat om ruimtelijke vraagstukken. Verder bestaat jouw rol uit het adviseren over vraagstukken omtrent ruimtelijke plannen en projecten. Het behandelen van bezwaar- en beroepschriften. Het begeleiden van bestemmingsplanprocedures en omgevingsvergunningen en het vertegenwoordigen van de opdrachtgever op zittingen bij de rechtbank en/of de afdeling Bestuursrechtspraak bij de Raad van State (afhankelijk van je ervaring).

Nadat je als jurist ruimtelijke ordening je waarde bij de overheidsorganisatie hebt toegevoegd, neemt je carrière een verdere vlucht bij Brunel. Met de zekerheid van een vast contract wacht het volgende interessante project al op jouw expertise. Weer bij zo’n toonaangevende organisatie. Er zijn mogelijkheden in heel Nederland. Samen kijken we welk project bij jou past en of het op een passende woon-werkafstand is.

Over jou

Wil je werk maken van jouw legalcarrière met Brunel? Dan heb je:

 • Een afgeronde academische opleiding, bij voorkeur richting Nederlands (bestuurs)recht
 • Kennis van de relevante wet- en regelgeving op het gebied van ruimtelijke ordening, zoals de Wro, het Bouwbesluit en de Wabo
 • Een pragmatische aanpak

Wat wij bieden

De boeiende projecten bij toonaangevende organisaties zijn nog maar het topje van de ijsberg. Bij Brunel Legal – specialist in jouw vakgebied – kun je ook nog eens rekenen op:

 • Flexibiliteit en de zekerheid van een vast contract
 • Volop ruimte om je als specialist – in de breedte en in de diepte – verder te ontwikkelen
 • Een vast maandsalaris met bonusopportunity
 • Een op maat gemaakt opleidingsprogramma, waaronder de mogelijkheid tot het volgen van een Grotius-opleiding of een cursus bij OSR opleidingen. Jouw juridische carrière komt in een stroomversnelling
 • Begeleiding bij elk project. Waar je ook bent, je hebt een vast aanspreekpunt bij Brunel
 • Een gunstige pensioenregeling. Zodat het nu goed met je gaat, en later ook
 • Collectiviteitskortingen op individuele verzekeringen
 • Leuke extra’s op cultureel en sportief gebied. Er is meer dan werk alleen

Over ons

Brunel is wereldwijd zakelijk dienstverlener, gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. We zijn actief binnen de vakgebieden Finance & Risk, Insurance & Banking, Engineering, IT, Legal, Marketing & Communicatie, HR en alle disciplines in de olie- en gasindustrie. Dit doen we samen met 10.000 medewerkers, verdeeld over 35 landen. En we doen dit met focus. Want bij Brunel geloven we erin dat als je ergens 100% voor gaat, dat je daar de allerbeste in kan worden.

Bij Brunel Legal hebben we kennis van de markt, een omvangrijk netwerk én waardevol advies met betrekking tot jouw professionele ontwikkeling. We kennen tal van opdrachtgevers, van non-profitorganisaties tot de Rijksoverheid en van MKB-bedrijven tot multinationals. Hierdoor ben je bij ons altijd verzekerd van de meest uitdagende opdrachten en houd je tijd over om te doen waar jij goed in bent: uitblinken in je vak.

Wat zeg je ervan? Zet jij de stap naar Brunel? Dan openen wij de deuren voor jou bij toonaangevende organisaties. Solliciteer nu.


Vergelijkbare zoekopdrachten: Juridisch, Jurist, Overheid