Advocaat-stagiaire Bestuursrecht en Omgevingsrecht

De vacature

ADVOCAAT-STAGIAIRE
BESTUURS- EN OMGEVINGSRECHT

Wij zoeken een net afgestudeerde jurist met een sterke persoonlijkheid en met affiniteit voor het bestuurs- en omgevingsrecht. Een jurist met een brandende ambitie uit te groeien tot een uitstekende en specialistische advocaat.

Ben je met bovengemiddelde resultaten afgestudeerd in het bestuursrecht, startend op de arbeidsmarkt of met enige – relevante – werkervaring en helemaal klaar om met lef en energie te starten in de advocatuur? Lees dan verder!

De sectie
Binnen de sectie Bouw-, Bestuurs- en Aanbestedingsrecht (BBA) werken 13 advocaten, juristen en werkstudenten voor onder andere lokale en provinciale overheden, woningbouwcorporaties, ondernemingen en particulieren.

Zij adviseren en procederen, zowel bestuursrechtelijk als privaatrechtelijk, op de volgende rechtsgebieden: bestuurs- en omgevingsrecht, bouwrecht, vastgoed, aanbestedingsrecht, huurrecht, de Wet openbaarheid van bestuur, onteigeningen en UAV-GC.

De sectie BBA is een hechte en informele sectie waar graag en veel samengewerkt wordt. Dat uit zich in de regelmatige jurisprudentielunches, de vakinhoudelijke sectieoverleggen, het gezamenlijk organiseren van seminars en ontbijtbijeenkomsten voor cliënten en relaties, het jaarlijkse sectieuitje én – uiteraard – de wekelijkse vrijdagmiddagborrel.

Het aanbod
De mogelijkheid om als advocaat te starten in een jong, middelgroot, modern en kwalitatief hoogstaand kantoor ‘aan de Maas’. Je kunt rekenen op een dynamische praktijk en goede begeleiding. Van jou verwachten we uitstekend juridisch inhoudelijk inzicht en analytisch vermogen, communicatief sterke vaardigheden, zelf startend vermogen en eigen initiatief én een hands-on mentaliteit.

De procedure

Sollicitaties, voorzien van motivatiebrief, curriculum vitae, cijferlijsten en stagebeoordelingen kun je sturen naar solliciteren@thna.nl.

Voor meer informatie over de vacature(s) kun je contact opnemen met Casper Dekker, 088-2344544 of dekker@thna.nl


Vergelijkbare zoekopdrachten: Advocatuur, Advocaat-Stagiair(e)