Senior Jurist

Eindhoven Airport N.V., met 5,7 miljoen passagiers in 2017, groeit snel en kenmerkt zich door flexibiliteit en een informele werksfeer. Eindhoven Airport N.V. biedt werk aan 58 personen. Samen met de partnerbedrijven is Eindhoven Airport N.V. een van de grotere werkverschaffers in de regio. De verwachting is dat de luchthaven in 2019 2.000 directe arbeidsplaatsen zal bieden. In verband met uitbreiding zijn wij op zoek naar een

 

SENIOR JURIST
40 uur

JOUW AFDELING
De afdeling waar je komt te werken bestaat uit 7 collega’s en wordt aangestuurd door Hoofd Juridische & Bestuurlijke zaken & Corporate Communications (Hoofd JBCC). De afdeling heeft drie verantwoordelijkheidsgebieden: Bestuurlijke zaken, Corporate Communications en Juridische zaken.


VERANTWOORDELIJKHEDEN
Als Senior Jurist ben je, samen met je manager en een collega-jurist, verantwoordelijk voor de behartiging van juridische aangelegenheden die Eindhoven Airport aangaan. Daarnaast treed je op als secretaris van de vennootschap.


BELANGRIJKSTE WERKZAAMHEDEN

 • Je adviseert over en ondersteunt bij het vormgeven van de juridische processen binnen de organisatie;
 • Je adviseert over en ondersteunt bij juridische aangelegenheden op breed terrein, zoals op het gebied van overeenkomstenrecht, aanbestedingsrecht, mededingingsrecht, privaatrecht en bestuursrecht (w.o. ruimtelijke ordening en milieu);
 • Je vertegenwoordigt Eindhoven Airport in (rechts-)gedingen;
 • Je volgt de voor Eindhoven Airport van belang zijnde algemene juridische ontwikkelingen en vertaalt deze waar nodig naar de organisatie;
 • Je verzorgt en bewaakt vergunningen- en ontheffingstrajecten;
 • Je adviseert m.b.t. de positie van Eindhoven Airport bij de afdoening van klachten en aansprakelijkheidstellingen;
 • Je stelt contracten op en beoordeelt contracten van derden;
 • Je behartigt vennootschapsrechtelijke aspecten.


JOUW PROFIEL

 • Afgeronde universitaire opleiding (master) Rechtsgeleerdheid
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij voorkeur als bedrijfsjurist
 • Goede redactionele vaardigheden, goede mondelinge en uitstekende schriftelijke
 • uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal
 • Flexibele instelling
 • Contactvaardig en communicatief vaardig
 • Zelfstandig
 • Nauwkeurige werker
 • Business-orientated
   

ONS AANBOD
Ben jij die Senior Jurist die graag op breed juridisch vlak wil bijdragen aan de ontwikkelingen van de luchthaven? We bieden je een uitdagende en zelfstandige functie binnen een organisatie die volop in beweging is en waarin je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen.


PROCEDURE
Heb je interesse in deze uitdagende functie in een boeiende en dynamische organisatie, sluit jouw kennis en ervaring aan bij ons profiel, stuur dan je sollicitatie voor 21 mei met CV naar solliciteren@eindhovenairport.nl

 

 

OVER EINDHOVEN AIRPORT

Eindhoven Airport verbindt Brainport met Europa en de rest van de wereld en maakt de regio internationaal bereikbaar. De luchthaven is cruciaal voor de regio om haar ambities te kunnen verwezenlijken. Eindhoven Airport combineert economische groei met een prettig en duurzaam leefklimaat. Eindhoven Airport is een luchthaven waar snelheid & beleving de toegevoegde waarden zijn. Eindhoven Airport is koploper, streeft naar marktleiderschap en behoort tot de grootste werkverschaffers in de regio.

Eindhoven Airport groeit naar een kleine 45 duizend vliegbewegingen en 6,5 miljoen passagiers in 2019 en streeft daarbij naar een breed portfolio van bestemmingen verspreid over (met name) Europa. Deze groei komt tot stand met draagvlak van de omgeving. Eindhoven Airport voert een geïntegreerd beleid met betrekking tot groei, omgeving en duurzaamheid.

Een lange termijn balans tussen groei, duurzaamheid en leefklimaat gaat boven het maximaliseren van korte termijn winst. Eindhoven Airport behoort tot de essentiële infrastructuur van de regio, nu en in de toekomst. De commerciële luchtvaart draagt al meer dan tachtig jaar succesvol bij aan de ontwikkeling van de regio. Het doel is om het succes de komende tachtig jaar te continueren. De luchthaven heeft een publieke en maatschappelijke rol. Met deze rol verstevigt de luchthaven het vestigingsklimaat. Een verdere uitbreiding van het vliegverkeer en het toevoegen van nieuwe bestemmingen kan alleen als Eindhoven Airport erin weet te slagen dit te combineren met een gezond leefklimaat en aandacht voor duurzaamheid. Een gezond financieel resultaat is hiertoe een voorwaarde. In de besluitvorming en de dagelijkse afwegingen wint de lange termijn het van de korte termijn. Middels proactief en anticiperend management evolueert de luchthaven en past zich bijtijds aan de tijdsgeest aan. Schoksgewijze koerswijzigingen dienen te worden voorkomen. Het management streeft ernaar de luchthaven jaar in jaar uit in een betere gezondheid achter te laten. Eindhoven Airport gelooft in evolutie in plaats van revolutie.

Op onze luchthaven staat de passagier centraal. Eindhoven Airport betekent gemak, zowel voor de ervaren reiziger als voor wie voor het eerst onze luchthaven binnenstapt. We streven ernaar dat onze passagiers dit ook altijd op die manier ervaren. We voorzien de ervaren reizigers zo proactief mogelijk van alle praktische informatie wanneer zij dat nodig hebben en we ondersteunen de onervaren reizigers daar waar wij zien dat ze het kunnen gebruiken. Wanneer je reist via Eindhoven Airport is dat een naadloze ervaring. Dat maakt ons uniek. Dit is onze klantbelofte. Bij Eindhoven Airport werken collega’s die geloven in deze klantbelofte en dat ook uitdragen.

 


Vergelijkbare zoekopdrachten: Bedrijfsleven, Bedrijfsjurist, Juridisch, Jurist